Κορίτσι ή αγόρι; Δείτε τις καλύτερες αντιδράσεις όταν μαθαίνουν το φύλο του μωρού (vid)

Μαθαίνουν το φύλο του μωρού με πρωτότυπο τρόπο και δεν μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους.

Κορίτσι ή αγόρι; Δείτε τις καλύτερες αντιδράσεις όταν μαθαίνουν το φύλο του μωρού (vid)

Στο παρελθόν το ζευγάρι μάθαινε το φύλο του μωρού από το γυναικολόγο και στη συνέχεια το ανακοίνωνε σε φίλους και συγγενείς. Τόσο απλά.

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Ειδικά στο εξωτερικό η αποκάλυψη του φύλου του μωρού και η ανακοίνωσή του, εξελίσσεται σε υπερπαραγωγή.

Διοργανώνουν πάρτι που έχει απ’όλα: φαγητό, μουσική, χορό. Φυσικά τίποτα από τη διακόσμηση και το στολισμό δεν προδίδει το φύλο του μωρού. Η αποκάλυψη γίνεται με πολλούς και διάφορους τρόπους, περισσότερο ή λιγότερο ευφάνταστους. Μπαλόνια, τούρτες, δώρα, κάδρα, μπλουζάκια, είναι μερικές μόνο από τις ιδέες που έχουν επιλέξει διάφορα ζευγάρια για να ανακοινώσουν, ακόμα και στο έτερον ήμισυ, αν θα αποκτήσουν αγόρι ή κορίτσι.

Και φυσικά οι αντιδράσεις που ακολουθούν έχουν πολύ ενδιαφέρον. Δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με το YouTube τα βίντεο αποκάλυψης φύλου μωρού έχουν αυξηθεί πάνω από 170%. Η μανία αυτή άρχισε το 2016 από την Αυστραλία και τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί στην Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, με τους χρήστες να ανεβάζουν καθημερινά καινούρια βίντεο.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τις καλύτερες αντιδράσεις ζευγαριών στο άκουσμα του φύλου του μωρού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved