Περιμένεις δίδυμα; Τότε πρέπει να παρακολουθήσεις τα δωρεάν σεμινάρια του ΙΑΣΩ

Twin Mum Seminars: Συναντήσεις για μαμάδες που περιμένουν δίδυμα

Μαργαρίτα Νικολάου
Περιμένεις δίδυμα; Τότε πρέπει να παρακολουθήσεις τα δωρεάν σεμινάρια του ΙΑΣΩ

Ακόμη θυμάμαι τη γυναίκα που γέννησε μαζί μου στο μαιευτήριο. Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο. Με τη μόνη διαφορά πως εγώ είχα να φροντίσω ένα παιδί και εκείνη δύο.

Την παρατηρούσα πώς παιδευόταν να βάλει το ένα μωρό στο στήθος να θηλάσει ενώ το άλλο έκλαιγε στο κρεβατάκι του. «Δύσκολο» σκέφτηκα, εγώ με ένα και δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα. Από τη μικρή κουβέντα που είχαμε τότε, θυμάμαι την αγωνία της για το πώς θα κατάφερνε να προσαρμόσει τη ζωή της στη νέα καθημερινότητά της και τη φροντίδα των παιδιών της μόλις θα έβγαινε από το μαιευτήριο.

Αν υπήρχε κάποιο σεμινάριο που θα μπορούσε να παρακολουθήσει τότε, ίσως τα πράγματα να μην ήταν βουνό για εκείνη.

Αυτός είναι και ο λόγος που σήμερα σας γράφω. Μόλις είδα ότι γίνονται για πρώτη φορά σεμινάρια για μέλλουσες μαμάδες που περιμένουν δίδυμα, έπρεπε να το μοιραστώ μαζί σας.

Αν λοιπον δεν το γνωρίζετε το ΙΑΣΩ διοργανώνει μία σειρά από συναντήσεις «Twin Mum Seminars», οι οποίες απευθύνονται σε γυναίκες που κυοφορούν δίδυμα.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 16:30 το απόγευμα στην αίθουσα σεμιναρίων της Κλινικής ΙΑΣΩ, στον 1ο όροφο.

Οι πολύδυμες κυήσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια και την ανάγκη για σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση της μητέρας κατά τη διάρκεια της κύησης αλλά και μετά τη γέννα έρχεται να καλύψει για πρώτη φορά οργανωμένα το ΙΑΣΩ.

Ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα παρακάτω και αδράξτε την ευκαιρία καθώς είναι η πρώτη φορά που οργανώνεται ένα τέτοιου είδους σεμινάριο στην χώρα μας από Μαιευτήριο.

seminario gia mamades me didima



Τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου είναι τα εξής:

  • 16:30
    Προσέλευση, snack & coffee
  • 17:00
    Περιμένοντας δίδυμα. Τι πρέπει να γνωρίζει και τι να προσέχει η μέλλουσα μαμά κατά τη διάρκεια της κύησης. Ο ρόλος του ειδικού Ιατρικής Εμβρύου.
    Μαρία Σίμου MD, PhD, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Ειδικός Ιατρικής Εμβρύου, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Υπεύθυνη TWIN CLINIC ΙΑΣΩ
  • 17:20
    Οργάνωση χώρου – Φροντίδα Νεογέννητων διδύμων στο σπίτι
    Ομάδα Εργασίας: Αντωνιάδη Μαρίνα Μαία, Συντονίστρια ΜΕΝΝ ΙΑΣΩ, Κάρκα Βασιλική, Μαία ΜΕΝΝ, Μπέλλεση Σοφία, Μαία ΜΕΝΝ, Βαρδιάμπαση Σοφία, Μαία ΜΕΝΝ, Καλαφάτη Σοφία, Μαία ΜΕΝΝ
  • 17:40
    Συμβουλεύοντας και υποστηρίζοντας το μητρικό θηλασμό στα δίδυμα
    Τσουκαλά Ελένη, Μαία, Προϊσταμένη Εκπαίδευσης - Υπεύθυνη Μ.Θ. ΙΑΣΩ
  • 18:00
    Συζήτηση

Για επιπλέον πληροφορίες και κράτηση θέσης παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 6383955 & 210 6383949.

Η παρακολούθηση είναι δωρεάν οπότε αξίζει τον κόπο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved