Συμπτώματα εγκυμοσύνης που μαρτυρούν ότι θα κάνετε κορίτσι

Κι όμως, αυτά τα συμπτώματα εγκυμοσύνης ίσως προμηνύουν ότι θα αποκτήσετε κορίτσι!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης που μαρτυρούν ότι θα κάνετε κορίτσι

Τα κορίτσια είναι αξιολάτρευτα! Τα γελάκια τους, οι υπέροχες ερωτήσεις τους, η φροντίδα που δείχνουν για τον άλλο, ακόμη και τα ξεσπάσματά τους σε κάνουν να χαμογελάς και να γεμίζεις με αγάπη!

Είναι όμορφο να έχεις μια κόρη στο σπίτι, είναι αυτό που λένε ότι «το κορίτσι θα σου φέρει και ένα ποτήρι νερό να πιεις».

Αν λοιπόν θέλετε ή ελπίζετε να κάνετε κορίτσι, ίσως έχετε την περιέργεια να μάθετε το φύλο του μωρού σας λίγο νωρίτερα από τον προγραμματισμένο υπέρηχο.

Όπως είναι γνωστό κάποια συμπτώματα μαρτυρούν αν κυοφορείτε αγόρι ή κορίτσι και αυτά θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω.

Σημάδια και συμπτώματα που δείχνουν αν θα κάνετε κορίτσι

Κοιλιά ψηλά

Αν η κοιλιά σας είναι ψηλά, τότε είναι πολύ πιθανό να περιμένετε κορίτσι. Επίσης, αν το περισσότερο βάρος του μωρού σας είναι στο κέντρο της κοιλιάς σας, προμηνύει κορίτσι.

Πρωινή ναυτία

Οι έντονες πρωινές ναυτίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ανεξάρτητα από το ποιο τρίμηνο βρίσκεστε, μπορεί να είναι ένα ακόμη σύμπτωμα που αποκαλύπτει ότι ίσως κουβαλάτε ένα μικρό κοριτσάκι.

Αυξημένοι παλμοί

Αν οι καρδιακοί σας παλμοί είναι 140 -160 χτύπους το λεπτό, τότε ίσως το ροζ χρώμα -αν δεν ήταν το αγαπημένο σας- θα πρέπει να γίνει.

Λιπαρό δέρμα και ακμή

Αν δείτε πόρους να εμφανίζονται στο πρόσωπό σας και λιπαρότητα που πιο πριν δεν είχατε, τότε ένα μικρό κοριτσάκι θα έρθει στη ζωή σας.

Λιγούρες για κάτι γλυκό

Αν λιγουρεύεστε κάτι γλυκό, όπως σοκολάτες, παγωτά και δεν θέλετε με τίποτε κάτι ξινό ή καυτερό, τότε είναι πιθανό να κυοφορείτε κορίτσι.

Εναλλαγές στη διάθεση

Αν αντιμετωπίζετε έντονες εναλλαγές στη διάθεσή σας, όπως για παράδειγμα να νευριάζετε με το παραμικρό ή να στενοχωριέστε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, ίσως να είστε έγκυος σε κοριτσάκι.

Από ποια πλευρά κοιμάστε

Αν κοιμάστε από τη δεξιά πλευρά τις περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, τότε μπορείτε να περιμένετε ένα μικρό κοριτσάκι στο σπιτικό σας.

Χρώμα ούρων

Το χρώμα των ούρων σας μπορεί να σας αποκαλύψει το φύλο του μωρού σας. Αν τα έχετε θολά ούρα τότε ίσως κουβαλάτε κορίτσι.

Τεστ σκόρδου

Αν φάτε μια σκελίδα σκόρδου και η μυρωδιά του σώματός σας δεν αλλάξει, τότε κυοφορείτε κορίτσι. Αν όμως, η μυρωδιά του σκόρδου αρχίζει να βγαίνει από τους πόρους σας, τότε είναι αγόρι.

Για όλα τα παραπάνω συμπτώματα, ανεπιθύμητα και μη να ξέρετε ότι ευθύνονται οι ορμόνες και τίποτε άλλο!

Παρόλα αυτά, πριν αρχίσετε να αγοράζετε τα πάντα σε ροζ χρώμα, περιμένετε μέχρι ο γιατρός σας, να σας επιβεβαιώσει το νέο αυτό.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved