Εννέα τρόποι να προβλέψεις το φύλο του μωρού

Τι θα κάνω; Αγόρι ή κορίτσι; Κάποιους τρόπους πρόβλεψης φύλου μωρού τους γνωρίζουμε, κάποιους άλλους πάλι τους μάθαμε και ομολογουμένως μας άφησαν λίγο άφωνους!

Εννέα τρόποι να προβλέψεις το φύλο του μωρού

Πολλοί μέλλοντες γονείς ανυπομονούν να μάθουν το φύλο του μωρού τους από την πρώτη στιγμή που ανακαλύπτουν ότι θα αποκτήσουν παιδί.

Δεν έχουν την υπομονή να περιμένουν εννέα μήνες μέχρι να γεννηθεί το παιδί τους καθώς θέλουν να προετοιμάσουν τόσο το παιδικό δωμάτιο όσο και να αγοράσουν τα παιδικά ρούχα και προικιά.

Με ποιο τρόπο όμως μπορεί να μάθει κανείς το φύλο του μωρού που περιμένει; Κι όμως δεν υπάρχει μόνο ένας αλλά εννέα. Ναι, εννέα! Εκπλαγήκατε έτσι; Το ίδιο και εμείς όταν τους βρήκαμε στο διαδίκτυο. Και επειδή είναι πολλοί οι τρόποι, τους μαζέψαμε και τους βάλαμε σε ένα άρθρο ώστε να τους δείτε και να τους δοκιμάσετε.

1. Υπέρηχος

fylo moroy yperixos

Ναι, σίγουρα αυτό το περιμένατε σωστά. Κι όμως, έπρεπε να τον συμπεριλάβουμε στη λίστα μας μιας και πρόκειται για μια μέθοδο και μάλιστα αλάνθαστη (υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν έχει κάνει σωστή αποκάλυψη) που αποκαλύπτει το φύλο του μωρού που περιμένει μια μαμά. Ο υπέρηχος δείχνει εικόνα του μωρού ενώ βρίσκεται στη μήτρα. Κάποιες φορές όμως, το μωρό είναι αρκετά ντροπαλό και έχει σταυρωμένα τα ποδαράκια του ή διπλωμένα με τέτοιο τρόπο που δυσκολεύει τον γιατρό να δει με ακρίβεια αν πρόκειται για αγόρι ή κορίτσι, κρατώντας έτσι τους γονείς του σε αγωνία!

2. Κινέζικος πίνακας

fylo morou kinezikos pinakas

Ο κινέζικος πίνακας πρόβλεψης φύλου του μωρού ξεκίνησε από τη δυναστεία Ching και αποκαλύφθηκε στην εφημερίδα της Ταϊβάν το 1972. Λέγεται ότι το διάγραμμα της δυναστείας Ching, εξαφανίστηκε από την αυτοκρατορική θερινή οικία της οικογένειας μετά τη μάχη του 1900. Έπειτα ο πίνακας απεστάλη στην Βρετανία. Δεδομένου ότι το αρχικό χαρτί είναι γραμμένο στη γλώσσα Μαντσού, ο βασιλιάς των Βρετανών το μετέφρασε και το κράτησε ως θησαυρό. Αργότερα, το χαρτί εμφανίστηκε στην Αυστρία. Ένας Κινέζος λόγιος το είδε, αντέγραψε το περιεχόμενο και το έφερε πίσω στην Ταϊβάν όπου και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα. Δείτε εδώ τον κινέζικο πίνακα και κάντε την πρόβλεψή σας.

3. Χτύποι καρδιάς εμβρύου

fylo morou xtipos kardias

Αυτή η θεωρία έχει ως εξής: Αν το αγέννητο μωρό έχει πάνω από 140 χτύπους το λεπτό είναι κορίτσι ενώ αν είναι (οι παλμοί) κάτω από 140 χτύπους το λεπτό το μωρό είναι αγόρι. Η παραπάνω εικασία, φαίνεται μέσα από μια έρευνα πώς είναι λανθασμένη καθώς επιβεβαιώνει ότι ο εμβρυϊκός καρδιακός παλμός δεν έχει να κάνει με το φύλο του μωρού. Πολλές μαρτυρίες γυναικών και αναγνωστών μας, επιβεβαιώνουν πώς το τεστ με τον χτύπο της καρδιάς ποτέ δεν έπεσε μέσα, καθώς πολλές γυναίκες με έμβρυα που είχαν 160 χτύπους το λεπτό και πάνω απέκτησαν αγόρια ενώ γυναίκες με έμβρυα που είχαν 135 χτύπους το λεπτό απέκτησαν κορίτσια.

Δείτε τις υπόλοιπες προβλέψεις στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Αγόρι ή κορίτσι; Κάντε το τεστ με τη μαγειρική σόδα και μάθετε το φύλο του παιδιού σας

Προβλέψτε το φύλο του μωρού σας μέσα από ένα νέο τεστ!

Κορίτσι ή αγόρι; Κινέζικος πίνακας προβλέπει το φύλο του μωρού σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved