Μπορείτε να μάθετε το φύλο του μωρού σας από τους χτύπους της καρδιάς του;

Όπως έλεγαν στο παρελθόν και οι γιαγιάδες μας, αν το αγέννητο μωρό σου είχε πάνω από 140 χτύπους το λεπτό ήταν κορίτσι ενώ αν ήταν (οι παλμοί) κάτω από 140 χτύπους το λεπτό ήταν αγόρι.

Μπορείτε να μάθετε το φύλο του μωρού σας από τους χτύπους της καρδιάς του;

Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς σε ένα τόσο εύκολο τεστ, καθώς η μικροσκοπική καρδούλα του εμβρύου είναι το μόνο που μπορούν να παρακολουθούν οι γιατροί το πρώτο τρίμηνο της κύησης.

Μην αναπτερώνετε όμως τις ελπίδες σας ή μην δίνεται σημασία στο παραπάνω καθώς οι χτύποι της καρδιάς δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το τι θα εμφανιστεί αργότερα ανάμεσα στα πόδια του μωρού.

Κορίτσι ή αγόρι; Κινέζικος πίνακας προβλέπει το φύλο του μωρού σας!

Η παραπάνω εικασία, φαίνεται μέσα από μια έρευνα πώς είναι λανθασμένη καθώς επιβεβαιώνει ότι ο εμβρυϊκός καρδιακός παλμός δεν έχει να κάνει με το φύλο του μωρού. Πολλές μαρτυρίες γυναικών και αναγνωστών μας, επιβεβαιώνουν πώς το τεστ με τον χτύπο της καρδιάς ποτέ δεν έπεσε μέσα, καθώς πολλές γυναίκες με έμβρυα που είχαν 160 χτύπους το λεπτό και πάνω απέκτησαν αγόρια ενώ γυναίκες με έμβρυα που είχαν 135 χτύπους το λεπτό απέκτησαν κορίτσια.

Εκτός από την πρώτη έρευνα που σας αναφέρουμε όμως, ακόμη δύο Ιατρικές μελέτες, καταρρίπτουν τον μύθο του εμβρυϊκού καρδιακού παλμού για την πρόβλεψη του φύλου.

Ποια είναι τα συμπτώματα που «μαρτυρούν» ότι θα κάνετε αγόρι

Στη δεκαετία του 1980, ένας ανώτερος υπερηχογραφιστής ανέλυσε χιλιάδες γεννήσεις ώστε να καθοριστεί αν εμβρυϊκός καρδιακός παλμός μπορούσε να προβλέψει το φύλο του μωρού. Μετά τη μέτρηση 10.000 εμβρυϊκών καρδιακών συχνοτήτων, και την παρακολούθηση αυτών μέχρι και τη γέννηση για να μάθει το φύλο του μωρού, ήταν σαφές ότι δεν υπήρχε συσχετισμός μεταξύ των χτύπων της καρδιάς του μωρού με το φύλο του.

Fetal Heart Rate

Η δεύτερη ιατρική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Fetal Diagnosis and Therapy, ανέφερε πώς η ανάλυση 500 γεννήσεων αποδεικνύει και πάλι ότι ο εμβρυϊκός καρδιακός παλμός, δεν μπορεί να προβλέψει εάν ένα μωρό είναι θα είναι αγόρι ή κορίτσι!

Ποια είναι τα συμπτώματα που «μαρτυρούν» ότι θα αποκτήσετε κορίτσι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved