Εγκυμοσύνη και ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Πώς να την γιορτάσεις

Η Ημέρα των Ερωτευμένων είναι εδώ και οι ιδέες για να γιορτάσετε τη μέρα αυτή αν είστε έγκυος είναι πολλές.

Μαργαρίτα Νικολάου
Εγκυμοσύνη και ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Πώς να την γιορτάσεις
Bigstock

Η 14η Φεβρουαρίου είναι ξεχωριστή. Πολλά ζευγάρια έχουν έναν επιπλέον λόγο να γιορτάζουν την αγάπη τους και τον έρωτά τους. Πρόκειται για μια μέρα ρομαντική, που μπορεί επίσης να γίνει και διασκεδαστική - ειδικά αν περιμένετε για γίνετε για πρώτη φορά γονείς μαζί με τον σύντροφό σας.

Αν είστε έγκυος, ίσως η έξοδος να μην είναι και τόσο καλή ιδέα, ειδικά αν διανύετε το τελευταίο τρίμηνο της κύησής σας. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε μια ρομαντική βραδιά. Το να γιορτάζετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ενώ είστε έγκυος σημαίνει ότι ίσως χρειαστεί να γίνετε δημιουργικοί και να αλλάξετε τα συνηθισμένα σας σχέδια.

Να θυμάστε αξίζει για κάνετε κάτι αυτή τη μέρα γιατί δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να δείξετε στον σύντροφό σας πόσο αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Επιπλέον, είναι η τελευταία φορά που γιορτάζετε την ημέρα των Ερωτευμένων μόνοι.

Τι μπορείτε να κάνετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν είστε έγκυος;

egkimosini-hmera-eroteumenon.jpg

Κάντε μασάζ

Κλείστε ραντεβού και κάντε μασάζ την ημέρα των Ερωτευμένων. Όχι δεν είναι απαγορευτικό. Κάθε άλλο. Το προγεννητικό μασάζ ενθαρρύνεται μετά τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Το μασάζ είναι ένας πολύ καλός τρόπος να δεθείτε με το μωρό σας και αν το κάνετε έχοντας στο πλευρό σας τον σύντροφό σας; Ακόμη καλύτερα.

Απλώς φροντίστε ο μασέρ που θα κλείσετε το ραντεβού σας να είναι πιστοποιημένος μασέρ εγκυμοσύνης, καθώς το προγεννητικό μασάζ διαφέρει από τα υπόλοιπα.

Κάντε μια επαγγελματική φωτογράφηση

Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα έχουν αρχίσει να γίνονται ανάρπαστες και στη χώρα μας. Να σας θυμίσουμε ότι τόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όσο και η Μαρία Ηλιάκη φωτογράφησαν τις κοιλίτσες τους για να θυμούνται την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους.

Η φωτογράφηση εγκυμοσύνης είναι ένας όμορφος τρόπος να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να αγαπήσετε το νέος σας σώμα.

Αν δεν υπάρχει budget; Κανένα πρόβλημα. Φτιάξτε (DIY) το δικό σας φόντο στο σπίτι, τοποθετήστε την κάμερα σε ένα τρίποδο, θέστε σε λειτουργία το χρονόμετρο και ποζάρετε αγκαλιά με τον σύντροφό σας.

Μια μέρα σπα για ζευγάρια

Θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας; Τότε δεν έχετε παρά να φέρετε το σπα... στο σπίτι σας. Αγοράστε μάσκες προσώπου, μάσκες για την κοιλίτσα σας, bath bombs και μερικές λοσιόν. Βάλτε ρομαντική μουσική (οι μπαλάντες των Roxette είναι ό,τι πρέπει), ανάψτε κεράκια και περάστε ένα χαλαρωτικό απόγευμα -βράδυ μαζί με το άλλο σας μισό.

Ανταλλάξτε δώρα

Ναι, είναι μια μέρα που μπορεί να κάνει δώρα ο ένας στον άλλο. Είναι ένας τρόπος για να δείξετε στον σύντροφό σας την ευγνωμοσύνη και την αγάπη σας. Λουλούδια, σοκολατάκια, σουφλέ σοκολάτας. Υπάρχουν πολλές ιδέες.

Κάντε κάτι που δεν κάνατε ποτέ ξανά

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια δικαιολογία για να κάνετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Αν θέλετε να πάτε και να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο μερικά χιλιόμετρα μακριά, κάντε το.

Θέλετε να κάνετε yoga; Δοκιμάστε το. Θέλετε γίνετε τουρίστες στην ίδια σας την πόλη; Φορέστε αθλητικά και περπατήστε χέρι-χέρι, σε όποιο μουσείο δεν έχετε πάει ποτέ ξανά.

Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες για να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αν περιμένετε να γίνετε γονείς. Ό,τι και να διαλέξετε, ελπίζουμε να περάσετε μια υπέροχη μέρα γεμάτη αγάπη, ρομαντισμό και χαλάρωση.

Χαρούμενη Ημέρα των Ερωτευμένων και με το καλό το μωράκι σας! 🎈

με πληροφορίες από το secretsaviours.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved