Έγκυος τα Χριστούγεννα: Ιδέες για γιορτινά (και βολικά) outfits

Δεν ξέρετε τι να φορέσετε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι; Πέντε προτάσεις για άνετα outfits και δύο προς αποφυγή. 

Άλκηστις Κοϊνάκη
Έγκυος τα Χριστούγεννα: Ιδέες για γιορτινά (και βολικά) outfits
Bigstock

Την ημέρα των Χριστουγέννων, τα τραπεζώματα και γενικά οι επισκέψεις σε σπίτια φίλων και συγγενών έχουν την τιμητική τους. Συνήθως επιλέγουμε ρούχα λίγο πιο ιδιαίτερα, πιο καλά, πιο γιορτινά. Στην εγκυμοσύνη, βέβαια, προτεραιότητα έχει να αισθάνεστε άνετα και μπορείτε να το πετύχετε με την κατάλληλη επιλογή ρούχων.

Ποια είναι αυτά; Ρούχα γιορτινά μεν, που, όμως, δεν θα σας πιέζουν στην κοιλιά ή το στήθος, ρούχα που θα σας βολέψουν στις συχνές επισκέψεις της τουαλέτας, ρούχα που θα αναδείξουν την κοιλίτσα σας για να βγάλετε τις πιο όμορφες αναμνηστικές φωτογραφίες.

#1 Κρουαζέ φόρεμα πλεκτό

Τα πλεκτά φορέματα, οι φούστες, τα πουλόβερ, ακόμα και τα παντελόνια είναι trend και φέτος. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κρουαζέ πλεκτό φόρεμα όπως το παρακάτω, που κολακεύει το στήθος και την κοιλιά σας. Είναι άνετο, βολικό, ιδανικό για να το φοράτε την ημέρα των Χριστουγέννων από το πρωί έως το βράδυ. Μπορείτε να το συνδυάσετε με over-the-knee μπότες ή μποτάκια. Σε κάθε περίπτωση, ιδανικά επιλέξτε flat παπούτσι για να μην κουράσετε τα πόδια σας.

#2 Maxi ζιβάγκο φόρεμα

Εξίσου άνετο είναι και ένα φόρεμα σαν το παρακάτω. Εάν δε περάσετε ώρα σε εξωτερικό χώρο, είναι ιδανικό για να σας κρατήσει ζεστές.

#3 Χριστουγεννιάτικο πουλόβερ με κολάν

Λίγο πιο fun και λίγο πιο σπορ, ό,τι πρέπει εάν είστε η οικοδέσποινα στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι και πηγαινοέρχεστε από την κουζίνα στο σαλόνι και τούμπαλιν.

#4 Ψηλόμεση φούστα με κοντό πουλόβερ

Βάλτε το λάστιχο της φούστας πάνω από την κοιλιά για να μην σας ενοχλεί. Ένα κοντό πουλόβερ, θα σας κρατήσει ζεστές και θα αναδείξει την κοιλιά σας.

#5 Και ένα πιο glamorous outfit

Μπορείτε φυσικά να βάλετε και παραπάνω λάμψη στο look σας επιλέγοντας ένα φόρεμα σαν το παρακάτω σε αυτό το μήκος ή και πιο μακρύ.

Τι να αποφύγετε

Τα jumpsuits. Ή τουλάχιστον αυτά που ειναι στενά ή βγαίνουν με δυσκολία και κάθε επίσκεψη στην τουαλέτα μοιάζει με άθλος.

Τα τζιν παντελόνια. Ακόμα και τα εγκυμοσύνης, πιέζουν την κοιλιά και μάλλον δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για το γιορτινό τραπέζι.

Διαβάστε περισσότερα χριστουγεννιάτικα άρθρα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε

xristougenniatiko-afieroma-(2).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved