Υποβρύχιες φωτογραφίες εγκύων που θα σας εντυπωσιάσουν

Φανταστικές φωτογραφίων εγκύων κάτω από το νερό.

Υποβρύχιες φωτογραφίες εγκύων που θα σας εντυπωσιάσουν
Εγκυμονούσα φωτοραφίζεται κάτω από το νερό Instagram@ laurayelpaphotography

Η φωτογράφιση εγκύων κάτω από το νερό είναι μακράν από τις πιο εντυπωσιακές.

Οι έγκυες είτε με μαγιό είτε με φορέματα που δε τις δυσκολεύουν στην κίνηση στο νερό, αφήνονται στα έμπειρα χέρια των φωτογράφων προκειμένου να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συνήθως η φωτογράφιση γίνεται σε πισίνα. Η έγκυος έχει τον κατάλληλο χρόνο στη διάθεσή της για να ξεκουράζεται και να παίρνει τις απαραίτητες …ανάσες.

https://www.instagram.com/p/CoLHN33BfHQ

Υποβρύχιες φωτογραφίες εγκύων

Η Liz Harlin, είναι επαγγελματίας φωτογράφος με ειδίκευση στις υποβρύχιες φωτογραφίες εγκύων και οικογενειών.

Στον λογαριασμό της στο Instagram μπορεί κανείς να πάρει μια μικρή γεύση από τη προετοιμασία της φωτογράφισης και φυσικά να θαυμάσει το τελικό αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/B9jXyQQI8CP

Όπως η ίδια έγραψε σε ένα από τα πολλά ποστ της, οι περισσότερες έγκυες γυναίκες θέλουν να έχουν φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη τους που θα τις μεταφέρουν συναισθηματικά πίσω στο χρόνο. Επιστροφή σε εκείνες τις στιγμές που δεν υπήρχε κανένας άλλος εκτός από εκείνες και το μωρό στην κοιλιά τους.

https://www.instagram.com/p/CoKGRd_sxvB

Τέτοιες φωτογραφίες είναι οι υποβρύχιες …

«Κάθε φορά που βλέπετε τις φωτογραφίες της εγκυμοσύνης σας θα ενεργοποιείται στο μυαλό σας μια διαφορετική ανάμνηση. Μερικές φορές μπορεί να θυμάστε πόσο λεία νιώθατε τη στρογγυλή κοιλιά σας ή πόσο ανάλαφρη νιώθατε κάτω από το νερό», αναφέρει η Liz Harlin.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί μια σειρά φωτογραφιών έγκυων γυναικών κάτω από το νερό όπως της απαθανάτισε η φωτογράφος:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved