Ένα μήνυμα για τις γυναίκες που αγωνιούν για τις ραγάδες εγκυμοσύνης

Αν ανησυχείς για τις ραγάδες εγκυμοσύνης που μπορεί να εμφανίσεις (που μπορεί και όχι) έχω κάτι να σου πω με αγάπη.

Μαργαρίτα Νικολάου
Ένα μήνυμα για τις γυναίκες που αγωνιούν για τις ραγάδες εγκυμοσύνης
Bigstock

Αγαπημένες μου μαμάδες,

Με το που μείνουμε έγκυες, πολλές σκέψεις περνούν μέσα από το μυαλό μας. Μία από αυτές είναι πώς θα αντιμετωπίσουμε τις ραγάδες που ενδέχεται να εμφανίσουμε κατά την εγκυμοσύνη μας.

Μπορεί να δοκιμάζουμε ενυδατικά με εξωτικό άρωμα, λάδι κατάλληλο για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης, κρέμες με άρωμα κακάο, λοσιόν κ.α... αλλά για να πούμε "του στραβού το δίκιο" τίποτε δεν λειτουργεί και τίποτε δεν μπορεί να τις εξαφανίσει εντελώς. Ναι, σίγουρα θα μειωθούν χρόνο με τον χρόνο.

Μέχρι να συμβεί όμως αυτό, με αγάπη σας γράφω μην συγκρίνετε τους εαυτούς σας με άλλων γυναικών. Κάποιες γυναίκες θα αποκτήσουν ραγάδες κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και κάποιες άλλες όχι. Κάποιες μπορεί να εμφανίσουν περισσότερες ραγάδες και κάποιες άλλες περισσότερες. Συνήθως φταίει ο τύπος του δέρματος για ό,τι και αν συμβεί και φυσικά... τα γονίδια.

https://www.instagram.com/p/CXrW9ypov84

Προσπαθήστε να αποδεχτείτε αυτές τις όμορφες γραμμές που υπάρχουν στους γοφούς και την κοιλιά σας. Είναι σύμβολα που δείχνουν πόσο δυνατή είστε και σύμβολα που δείχνουν το θαύμα. Ποιο θαύμα; Ότι φέρατε στον κόσμο έναν άλλο άνθρωπο.

Μην αφήνετε τη γνώμη κάποιου άλλου να σας επηρεάσει.

Σας στέλνω την αγάπη μου και μια καρδιά σε όλες όσες, αγωνιάτε για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης.

Μ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved