Οι φωτογραφίες εγκυμοσύνης αυτής της μαμάς θα σας εμπνεύσουν

Η Sara Celina είναι μαμά τριών παιδιών και οι φωτογραφίες από την τελευταία της εγκυμοσύνης θα σας δώσουν ιδέες για να τραβήξετε τις δικές σας.

Οι φωτογραφίες εγκυμοσύνης αυτής της μαμάς θα σας εμπνεύσουν
Instagram / saracelinaa

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι ιδιαίτερη για κάθε μητέρα που φέρνει στον κόσμο ένα παιδί. Οι φωτογραφίες εγκυμοσύνης αποτυπώνουν τις ξεχωριστές στιγμές από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι και τον τοκετό και συνθέτουν ένα ιδιαίτερο άλμπουμ αναμνήσεων.

Υπάρχουν επαγγελματίες φωτογράφοι οι οποίοι εξειδικεύονται στη φωτογράφιση εγκυμοσύνης, ωστόσο πολλές είναι οι μέλλουσες μαμάδες με φαντασία και όρεξη που τραβούν οι ίδιες φωτογραφίες και τις δημοσιεύουν στα κοινωνικά μέσα. Μία από αυτές και η Sara Celina, μητέρα τριών παιδιών, η οποία στην τελευταία εγκυμοσύνη της γέμισε το προφίλ της στο Instagram με φωτογραφίες δικές της αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Οι φωτογραφίες της Sara Celina που θα σας εμπνεύσουν

Η Sara Celina μένει με την οικογένειά της στην Σουηδία. Έχει δύο γιους και μία κόρη, οι φωτογραφίες των οποίων κυριαρχούν στο προφίλ της στο Instagram. Ο λογαριασμός της έχει πάνω από 150 χιλιάδες ακολούθους και οι μέχρι στιγμής 980 αναρτήσεις συγκεντρώνουν χιλιάδες likes.

Οι αναρτήσεις της είναι άλλες πιο τρυφερές και άλλες πιο χιουμοριστικές όπως είναι η παρακάτω.

fotografies egkymosynis mama anartiseis

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / saracelinaa

Από τις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν στο προφίλ της είναι αυτές από την τελευταία της εγκυμοσύνης. Η Sara δημοσίευσε φωτογραφίες δικές της ή με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και όλες είναι ιδιαίτερες, για διαφορετικό λόγο η κάθε μία.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί. Δείτε τις και πάρτε ιδέες για να τραβήξετε και τις δικές σας φωτογραφίες εγκυμοσύνης.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved