Αυτές είναι οι πιο αστείες και συγκινητικές ανακοινώσεις εγκυμοσύνης (vid)

Αυτές είναι οι πιο αστείες και συγκινητικές ανακοινώσεις εγκυμοσύνης (vid)
Photo by Lucas Hoang on Unsplash

Δύο γραμμές σε ένα τεστ εγκυμοσύνης και όλα αλλάζουν, έτσι ξαφνικά, από τη μία στιγμή στην άλλη. Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Χαρά, ενθουσιασμός, αγωνία. Όλα είναι λογικά και αναμενόμενα!

Αφού επισκεφτείς τον γυναικόλογο σου και βεβαιωθείς ότι όλα βαίνουν καλώς, θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι: Να το ανακοινώσω από τώρα σε φίλους και συγγενείς και πώς;

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανόνας στο πότε θα μοιραστείς τη χαρά σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι κάτι που αφορά εσένα και τον συντροφό σου. Πολλά ζευγάρια περιμένουν μέχρι τον τρίτο μήνα πριν το ανακοινώσουν ακόμα και στους πιο στενούς συγγενείς. Άλλοι το λένε από την πρώτη στιγμή. Ό,τι και να επιλέξεις, να ζήσεις και να χαρείς τη στιγμή της ανακοίνωσης γιατί είναι και αυτή μοναδική.

Η μέρα που θα ανακοινώσετε την εγκυμοσύνη σας, σε αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι η πιο ξεχωριστή. Και θέλετε να το κάνετε και με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να το κάνετε. Επίσης, μπορείτε να το κάνετε είτε δίνοντας μία συγκινητική νότα, δεδομένου ότι πρόκειται για το πιο ξεχωριστό γεγονός της ζωής σας, είτε δίνοντας μία αστεία νότα.

Όταν ανακαλύπτει μια γυναίκα ότι είναι έγκυος, συνήθως το μαθαίνει μόνη της, πρώτη από όλους είτε από το τεστ εγκυμοσύνης είτε από την εξέταση αίματος, ή από την εξέταση του γυναικολόγου.

Αλλά αμέσως θέλει να το βροντοφωνάξει από συγκίνηση και χαρά!

Αν και εσείς είστε μια από αυτές τις γυναίκες, μπορείτε να πάρετε ιδέες από το παρακάτω βίντεο,να βρείτε έναν δημιουργικό και αστείο τρόπο για να το ανακοινώσετε στο μέλλοντα πατέρα, στους μέλλοντες παππούδες και στους φίλους σας.

Δείτε το αστείο και συγκινητικό βίντεο



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved