Πώς να ντυθεί μια έγκυος το καλοκαίρι – Πέντε άνετες λύσεις

Πώς να ντυθεί μια έγκυος το καλοκαίρι – Πέντε άνετες λύσεις
Photo by Ignacio Campo on Unsplash

Ο ηλιόλουστος καιρός έχει έρθει με τις θερμοκρασίες να χτυπάνε κόκκινο και όλες μας ψάχνουμε λύσεις για να μένουμε δροσερές και άνετες καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι δύσκολο για τις έγκυες γυναίκεο καλοκαίρι μπορεί να είναι δύσκολο για τις έγκυες γυναίκες, ειδικά αν δεν είναι έτοιμες να ανακοινώσουν την εγκυμοσύνη τους. Αυτά είναι πέντε outfit, τα οποία θα σας βοηθήσουν να κρύψετε την κοιλίτσα σας το καλοκαίρι, και να νιώσετε άνετα και όμορφα!

Φαρδιά πουκάμισα

Συνδυάστε ένα ούλτρα oversized πουκάμισο, με ένα στενό τζιν ή ένα ποδηλατικό κολάν για μια εμφάνιση που είναι στη μόδα, αλλά είναι και τρομερά άνετη. Προτιμήστε ένα πουκάμισο με χοντρά κουμπιά, ή μεγάλο γιακά, για μια πιο vintage εμφάνιση. Μην ξεχάσετε τα αξεσουάρ, μια ζώνη, μακριά σκουλαρίκια, ό,τι τραβάει η όρεξή σας!

Γιλέκο

Και όμως είναι αλήθεια. Τα γιλέκα επέστρεψαν στη μόδα! Μπορείτε να επιλέξετε ένα κοντό γιλέκο με μακριά κρόσσια, για μια πιο γουέστερν εμφάνιση. Ή ένα τζιν γιλεκάκι, ή ένα υφασμάτινο γιλέκο που να είναι σετ με το παντελόνι σας.

Μεγάλες τσάντες

Οι χιαστί τσάντες χρησιμεύουν για να αποθηκεύσετε τα απαραίτητα πράγματα που χρειάζεστε, και ταυτόχρονα αποτελεί ένα στήριγμα που κρύβει τη φουσκωμένη κοιλίτσα σας.

Ολόσωμες φόρμες

Και φέτος στη μόδα! Συνήθως φοριούνται λίγο χαλαρές, επομένως είναι η τέλεια λύση για να κρύψετε κάθε κιλάκι. Συνδυάστε αυτό το χαλαρό look με μερικές λαμπερές αποχρώσεις στο μακιγιάζ ή στα μαλλιά σας.

Ψηλόμεση φούστα

psilomesi fousta kai egkimosini

Photo by Derick McKinney on Unsplash

Οι φούστες είναι τέλειες για τις έγκυες γυναίκες, ειδικά αν έχουν μαλακό λάστιχο και μπορείς να τις φορέσεις και για πιο επίσημες εξόδους αν είναι μακριές αλλά και σε πιο καθημερινέ περιστάσεις

Αποτελεί και μια προσωπική μας λατρεμένη επιλογή, καθώς είναι σικ και άνετη λύση. Αν έχει και τούλι η φούστα ακόμα καλύτερα, η κοιλίτσα σας δεν θα φαίνεται καθόλου!

Αυτές οι επιλογές για καλοκαιρινό ντύσιμο για εγκύους, θα σε βοηθήσουν να είσαι πάντα καλοντυμένη και άνετη καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επίλεξε το στυλ που αγαπάς, απόλαυσε το καλοκαίρι και την περίοδο που διανύεις και βγάλε πολλές φώτο για να κρατήσεις αυτή την όμορφη ανάμνηση!

Με πληροφορίες από mom.com

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα στο αφιέρωμα που ετοιμάσαμε με αφορμή τα 10 χρόνια Mothersblog.gr

mothersblog afieroma
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved