Belly painting: Πασχαλινά σχέδια για να ζωγραφίσετε στις κοιλίτσες σας (εικόνες)

  • Πασχαλινά belly painting
  • Πώς γίνεται το belly painting
Belly painting: Πασχαλινά σχέδια για να ζωγραφίσετε στις κοιλίτσες σας (εικόνες)
Instagram / nie.is

Το belly painting είναι αρκετά δημοφιλές στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια και στη χώρα μας. Μέλλουσες μαμάδες ζωγραφίζουν στις φουσκωμένες κοιλίτσες τους διάφορα σχέδια και τραβούν φωτογραφίες που κρατούν ως ενθύμιο από την περίοδο της εγκυμοσύνης τους.

Πολλές είναι αυτές που με ένα belly painting αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού όπως η Πένυ Μπαλτατζή, ενώ πολύ ιδιαίτερα είναι και τα σχέδια τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και σε άλλες ιδιαίτερες περιστάσεις.

Πασχαλινά belly painting

To Πάσχα την τιμητική τους έχουν τα πασχαλινά σχέδια. Λαγουδάκια, κοτοπουλάκια και αυγά είναι τα πιο συνηθισμένα σχέδια που επιλέγουν να ζωγραφίσουν οι μέλλουσες μαμάδες στις κοιλίτσες τους. Εμείς βρήκαμε στο Instagram τα πιο εντυπωσιακά σχέδια και τα έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω gallery για να πάρετε ιδέες.


https://www.instagram.com/p/CcbSK0uBN6A/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πρώτα όμως, ας δούμε πώς γίνεται το belly painting

Πρώτα από όλα ξεκινάτε με το περίγραμμα του σχεδίου και έπειτα ζωγραφίζετε το εσωτερικό. Το πασχαλινό αυγό είναι το πιο εύκολο σχέδιο που μπορείτε να δοκιμάσετε και μπορείτε να το φτιάξετε και μόνες σας. Μπορείτε πάντα να κάνετε συμμέτοχους και τους μέλλοντες μπαμπάδες και να τους αφήσετε να δημιουργήσουν.



Δείτε ακόμα περισσότερες ιδέες στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved