Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν μια φωτογραφία τοκετού να ξεχωρίζει (εικόνες)

Φωτογραφία που μια μαμά μπορεί να δει ξανά και ξανά και ξανά...

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν μια φωτογραφία τοκετού να ξεχωρίζει (εικόνες)
Φωτογραφία instagram @ingefotografie.nl

Οι λεπτομέρειες αυτής της φωτογραφίας είναι εντυπωσιακές, από το όμορφο μπλε χρώμα του ομφάλιου λώρου που φαίνεται σε πρώτο πλάνο μέχρι τοεμβρυικό σμήγμα που φαίνεται στα πόδια του νεογέννητου.

Αυτό συνήθως είναι ένα κομμάτι που οι περισσότερες μαμάδες δεν βλέπουν κατά τη διάρκεια του τοκετού τους όμως είναι μία από τις πιο όμορφες στιγμές για τις οικογένειες, είτε φέρνουν στον κόσμο ένα μωρό με φυσιολογικό τοκετό, είτε με καισαρική τομή.

fotografies toketoy leptomeries 7

Φωτογραφία instagram @ingefotografie.nl

Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική φωτογραφία που δείχνει εκείνες τις λεπτομέρειες που πολλές μαμάδες δεν βλέπουν τα κατά τη διάρκεια του τοκετού τους. Υπάρχουν κι άλλες, πολλές φωτογραφίες που δείχνουν όλα εκείνα που μια μαμά "χάνει".

Τα ζαρωμένα χεράκια, τα σταυρωμένα ποδαράκια, το εμβρυικό σμήγμα, ο ομφάλιος λώρος, ο πλακούντας, είναι μερικά από εκείνα που κάνουν την γέννηση μοναδική και το θαύμα της γέννησης αληθινό.

Η Inge Berken φωτογράφος με βάση το Άμστερνταμ, ειδικεύεται στις λεπτομερείς φωτογραφίες τοκετού και οι φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εντυπωσιάζουν.

Παρακάτω θα δείτε μόνο μερικές από τις φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε εμείς εδώ στο Mothersblog.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved