Οι οχτώ πιο ρομαντικοί τρόποι να ανακοινώσετε στον σύντροφό σας ότι θα γίνει πατέρας

  • Πείτε το ξετυλίγοντας το δώρο
  • Πείτε το με γρύφους
  • Πείτε το με cupcakes
  • Πείτε το με ένα αστείο
  • Πείτε το μέσω του κατοικίδιού σας
  • Πείτε το με το αδερφάκι του
  • Πείτε το με ένα μπλουζάκι
  • Πείτε το με μια κούπα
Οι οχτώ πιο ρομαντικοί τρόποι να ανακοινώσετε στον σύντροφό σας ότι θα γίνει πατέρας
Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Όταν μαθαίνεις πως περιμένεις παιδάκι, η χαρά και η ευτυχία που νιώθεις είναι απέραντη και σίγουρα θέλεις να το μοιραστείς με τον δικό σου άνθρωπο αμέσως. Η ομάδα του mothersblog θα σας δείξει οχτώ (8) υπέροχους και πρωτότυπους τρόπους για να ανακοινώσετε την εγκυμοσύνη σας και να κάνετε τον αγαπημένο σας να πετάξει από την χαρά του. Είτε πρόκειται για το πρώτο σας παιδάκι, είτε όχι, πάντα υπάρχουν πρωτότυπες μέθοδοι για να ανακοινώσετε το ευχάριστο νέο.

erxetai moro

Photo by Jonathan Borba on Unsplash

Πείτε το ξετυλίγοντας το δώρο

Γίνετε δημιουργικοί με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης σας χαιρετώντας το σύντροφό σας στο τραπέζι του πρωινού με μια διακοσμητική κορδέλα δεμένη στη μέση σας και μια ετικέτα δώρου κολλημένη πάνω της. Ζητήστε του να ξετυλίξει το δώρο και να πάρει την ετικέτα, όπου θα δει τις λέξεις «Είμαι έγκυος».

Πείτε το με γρύφους

Επειδή το να του δείξετε απλά το θετικό τεστ εγκυμοσύνης σας δεν θα ήταν και τόσο πρωτότυπο, μπορείτε να δέσετε στο τεστ μια κορδέλα, και να γράψετε σημειωματάκια με αινίγματα σε όλο το σπίτι (σαν το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού), που θα οδηγήσουν τον μελλοντικό μπαμπά στο πιο πολύτιμο δώρο.

Πείτε το με cupcakes

Ψήστε μερικά cupcakes και γράψτε «Είμαι έγκυος» στην κορυφή με γλάσο. Τοποθετήστε τα ανέμελα μπροστά του και απλώς παρακολουθήστε την αντίδρασή του.

Πείτε το με ένα αστείο

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο να μην χρησιμοποιήσετε λίγο χιούμορ για να εκπλήξετε τον σύζυγό ή τον σύντροφό σας με την εγκυμοσύνη σας. Δώστε του ένα κουπόνι που θα γράφει: «Δωρεάν μαθήματα αλλαγής πάνας, εξαργυρώσιμα σε 8 μήνες».

Πείτε το μέσω του κατοικίδιού σας

Ο αγαπημένος μας τρόπος σε όσες μελλοντικές μανούλες έχουν κατοικίδιο είναι αυτός! Γράψτε στο λουρί του σκύλου ή της γάτας σας ότι είστε έγκυος, ή ότι έρχεται ένα ανθρώπινο μωρό, για να δώσετε και μια αστεία νότα στην στιγμή.

Πείτε το με το αδερφάκι του

Τι πιο γλυκό αν έχετε και άλλο παιδάκι να αφήσετε εκείνο να του πει ότι περιμένει αδερφάκι.

Πείτε το με ένα μπλουζάκι

Μπορείτε να τυπώσετε «Είμαι έγκυος», ή «Θα γίνεις μπαμπάς» σε ένα μονόχρωμο μπλουζάκι του συντρόφου σας με την γραμματοσειρά από την αγαπημένη του σειρά (π.χ FRIENDS).

Πείτε το με μια κούπα

Τέλος, μπορείτε να τυπώσετε την ευχάριστη ανακοίνωσή σας σε μια όμορφη κούπα του καφέ, και να του ετοιμάσετε ένα λαχταριστό πρωινό. Καλό θα ήταν να είναι Κυριακή, έτσι ώστε μετά το πρωινό να μην χρειαστεί να πάτε στην δουλειά, και να περάσετε μια αξέχαστη μέρα μαζί (οι τρείς σας)!

egkios ginaika



Photo by Dragos Gontariu on Unsplash


Όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να μοιραστείτε τα ευχάριστα νέα σας, προσπαθήστε να μην έχετε άγχος και να είστε προετοιμασμένες για το απροσδόκητο: ο σύντροφός σας μπορεί να αργήσει λίγο να το πιάσει ή οι πρώτες του αντιδράσεις μπορεί να είναι διαφορετικές από αυτές που είχατε στο μυαλό σας. Όπως συμβαίνει με όλες τις σημαντικές, προσεκτικά προγραμματισμένες στιγμές της ζωής μας, είναι βέβαιο ότι θα συμβούν απρόοπτα, αλλά αν συμβούν, θυμηθείτε: αυτή θα είναι μια υπέροχη ιστορία σε λίγα χρόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved