To αντισυμβατικό pregnancy style μιας influencer αποδεικνύει πως στην εγκυμοσύνη φοράμε ό,τι θέλουμε

H Rocky Barnes δεν άλλαξε το πώς ντύνεται όταν έμεινε έγκυος και οι 2.6 εκατομμύρια followers της το επιβράβευσαν.

To αντισυμβατικό pregnancy style μιας influencer αποδεικνύει πως στην εγκυμοσύνη φοράμε ό,τι θέλουμε

Slim fit φόρμες γυμναστικής, ladylike φορέματα, crochet sets, biker jackets και sexy mini φορέματα, «παρελαύνουν» στο Instagram account μιας από τις πιο διάσημες Influencers στον κόσμο, της Rocky Barnes.

Η Barnes, από το σπίτι της στο Los Angeles, όπου μένει με τον σύζυγο και το πρώτο της παιδάκι ενώ περιμένει το δεύτερο μωρό της παραδίδει μαθήματα ανεπιτήδευτου pregnancy style και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: επηρεάζει τις υπόλοιπες εγκυμονούσες ανά τον πλανήτη ώστε να συνεχίζουν να ντύνονται και αυτήν την περίοδο της ζωής τους… με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το έκαναν και πριν.

Πάντα βέβαια με γνώμονά τους την άνεση! Τι εννοούμε με αυτό; Aν θέλετε, παραδείγματος χάριν, να φορέσετε ένα maxi, στενό φόρεμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα πλεκτό που δεν πιέζει την κοιλίτσα ενώ ταυτόχρονα είναι huge trend για το 2022. Aν αγαπάτε τα mini φορέματα μπορείτε να φορέσετε ένα σε loose γραμμή και μία oversized ζακέτα από πάνω, ώστε να δημιουργήσετε ένα cozy&sexy look.

Αν είστε υπέρμαχος του athleisure style το να φορέσετε μία φόρμα με ασορτί το πάνω και το κάτω μέρος, δεν είναι μόνο κάτι που κάνει συστηματικά η Barnes αλλά και ο πιο «ασφαλής» τρόπος να ακολουθήσετε το 90s trend και στην εγκυμοσύνη.

Το μήνυμα της Influencer είναι σαφές: Δεν χάνεις το στυλ σου την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής σου, απλά το προσαρμόζεις στις νέες, χαρούμενες συνθήκες και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει 100%.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved