Απρόσμενη μέθοδος για την ανακούφιση των πόνων μετά τον τοκετό

Παγωμένα προφυλακτικά ίσως είναι το καλύτερο trick για να αντιμετωπιστεί ο πόνος μετά τον τοκετό.

Απρόσμενη μέθοδος για την ανακούφιση των πόνων μετά τον τοκετό

Γιατί οι γυναίκες μετά τον τοκετό θα τρέξουν να προμηθευτούν προφυλακτικά.

Εάν μόλις αποκτήσατε μωρό, το πιθανότερο είναι τα προφυλακτικά να μην βρίσκονται στη λίστα με τα απαραίτητα - και σίγουρα το σεξ για περίπου έξι εβδομάδες, δεν θα υπάρχει καθόλου στο μυαλό σας. Ούτε καν στο πίσω μέρος. Αλλά υπάρχει μια απρόσμενη χρήση των προφυλακτικών που κάθε πονεμένη νέα μαμά πρέπει να δοκιμάσει.

Ο Αυστραλός blogger Martin Wanless μοιράστηκε την συμβουλή του στο διαδίκτυο και είναι αρκετά καλή. Ουσιαστικά, συνέστησε οι γυναίκες μετά τον τοκετό να γεμίζουν τα προφυλακτικά με νερό, στη συνέχεια να τα παγώνουν και έπειτα να χρησιμοποιούν να μειώσουν το πρήξιμο και να απαλύνουν τον πόνο που θα έχουν χαμηλά.

Προφανώς, οι γυναίκες όταν γεννούν με φυσιολογικό τοκετό και "ζορίζονται" και σπρώχνουν, προκαλεί πόνο και σίγουρα το μέγεθος και το σχήμα των παγωμένων προφυλακτικών, τα κάνει την τέλεια επιλογή για όλες τις μαμάδες που θέλουν να ανακουφιστούν.

profilaktika gia ton pono meta ton toketo 1

Photo by Reproductive Health Supplies Coalition on Unsplash

"Ναι. Τα προφυλακτικά", έγραψε ο Wanless στην ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του blog DAD. «Αλλά αυτό δεν το λέω για να μου πείτε μπράβο, δεν είναι αυταπάτη ή ευσεβείς πόθοι – πιστέψτε με, μετά από μερικές μέρες στο σπίτι ακούγοντας τα ουρλιαχτά της γυναίκας μου, και έχοντας δει πρόσφατα τον κόλπο της να γυρίζει από μέσα προς τα έξω και ένα μικρό ανθρωπάκι να βγαίνει από αυτόν, ούτε από εσάς δεν θα ήθελε και δεν θα ρίσκαρε να κάνει οτιδήποτε εκεί κάτω για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες».

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η ίδια η σύζυγος του Wanless κατευθύνθηκε προς το ψυγείο τους όπου ήταν γεμάτο παγωμένα προφυλακτικά μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Και ενώ εκτιμούμε τόσο πολύ, τον μπαμπά, που μοιράστηκε αυτό το μυστικό μαζί μας, δεν ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε αυτή τη χρήση των προφυλακτικών: Οι μαμάδες στην πραγματικότητα χρησιμοποιούν και μοιράζονται αυτό το κόλπο εδώ και χρόνια.

Τούτου λεχθέντος, ο πόνος μετά τον τοκετό είναι ένα από εκείνα τα θέματα που ελάχιστες μαμάδες συζητούν, αλλά ξέρουν πώς να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν τον πόνο.

πηγή: Parents.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved