Μετά από 31 ώρες κατάφερε να γεννήσει - Φώτο που δείχνουν μια μαχήτρια

Δεν υπάρχει τίποτε πιο συγκινητικό από μια γυναίκα που βάζει τα δυνατά της για να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Αψηφά ο,τιδήποτε και έχει σαν μόνο στόχο τη γέννηση του παιδιού της.

Μετά από 31 ώρες κατάφερε να γεννήσει - Φώτο που δείχνουν μια μαχήτρια

Μια μαμά από την Καλιφόρνια κατάφερε μετά από 31 περίπου ώρες να φέρει στον κόσμο την κόρη της. Από το πλευρό της δεν έφυγε ούτε λεπτό ο σύζυγός της που τη στήριζε καθόλη τη διάρκεια του τοκετού.


https://www.instagram.com/tv/CUNoiMJD3GV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Αυτή η μαχήτρια γεννούσε επί 28 ώρες και καθώς η πιτοκίνη έσταζε (Η πιτοκίνη, είναι μια συνθετική μορφή ωκυτοκίνης που χρησιμοποιείται σαν βοηθητικό στον τοκετό). Ξεκίνησε δυνατή και παρέμεινε δυνατή μέχρι το τέλος. Καθώς το σώμα της υπέκυπτε στην εξάντληση, δεν μπορούσε να σταθεί πια. Οι πόνοι σταμάτησαν. Την 28η ώρα και ενώ δεν έβλεπαν το μωρό να κατεβαίνει, ο γιατρός πρότεινε την καισαρική τομή. Εκείνη και ο σύντροφός της ήταν 100% σίγουροι γι' αυτό μιας και οι ώρες περνούσαν χωρίς αποτέλεσμα. Μετά από 31 ώρες τοκετού, ήρθε στη ζωή τους ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Αυτό που θέλω να δείξω είναι ο υπέροχος αυτός σύντροφος και φυσικά τον δεσμό και την αγάπη που μοιράζονται!", αυτά ήταν τα λόγια της φωτογράφου Leona Darnel από το @birth_and_beauty, που δημοσίευσε τις φωτογραφίες και το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και που ζει στο Λος Άντζελες.

Όπως η ίδια ανέφερε σε μία από τις αναρτήσεις που έκανε ήταν φωτογράφος και μαία μαζί για αυτό το ζευγάρι, μιας και κατέχει και τις δύο αυτές ειδικότητες.

"Γέννησε με καισαρική τομή. Μπορεί να μην ήταν η γέννηση που είχε ονειρευτεί, όμως ήθελε να φέρει στον κόσμο ένα υγιές μωρό".

Δείτε τις απίθανες φωτογραφίες παρακάτω. Τελικά μια γυναίκα που φέρνει στον κόσμο το παιδί της μπορεί να υπομένει τα πάντα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved