Είσαι έγκυος; 5+1 ταινίες που αξίζει να δεις

Είσαι έγκυος; 5+1 ταινίες που αξίζει να δεις
imdb.com

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει τη χώρα και κάτι τέτοιες βροχερές ημέρες είναι οι ιδανικές για χουχούλιασμα στον καναπέ και ταινία, αγκαλιά με ένα μεγάλο μπολ ποπ-κορν.

Εάν είσαι έγκυος, σου προτείνουμε να επιλέξεις ταινίες με θέμα την εγκυμοσύνη. Θα ταυτιστείς, θα διασκεδάσεις και που ξέρεις, μπορεί να μάθεις και μερικά καινούρια πράγματα για την ιδιαίτερη αυτή περίοδο της ζωής σου. Ιδού οι προτάσεις μας.

Κοίτα ποιος μιλάει τώρα (1993)

Παλιά αλλά διαχρονική ταινία, που σίγουρα έχεις δει και στην τηλεόραση μία από τις χιλιάδες φορές που έχει παίξει. Σου προτείνουμε να την απολαύσεις ακόμα μία φορά. Θα την δεις από μία νέα οπτική και επιπλέον, το δίδυμο John Travolta και Kirstie Alley, θα σου φτιάξει τη διάθεση.



Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος (2012)

Πέντε ζευγάρια αντιμετωπίζουν με εντελώς διαφορετικό τρόπο τον επικείμενο ερχομό των μωρών τους. Μία ταινία που δείχνει έμπρακτα ότι η κάθε γυναικά αλλά και άντρας βιώνει διαφορετικά την εγκυμοσύνης. Επιπλέον λόγος για να δεις την ταινία, η αγαπημένη J. Lo σε πρωταγωνιστικό ρόλο.



Πάμε όπου θες (2009)

Ένα ζευγάρι μετράει αντίστροφα για τη γέννηση του παιδιού του. Ζουν σε μία μικρή, επαρχιακή πόλη που απεχθάνονται και όταν μετακομίζουν και οι γονείς του ενός στο Βέλγιο, δεν έχουν πλέον κανένα λόγο να συνεχίζουν να μένουν εκεί. Οι δύο τους ξεκινούν ένα ταξίδι οδικώς για να βρουν το τέλειο μέλος όπου θα ζήσουν με το μωρό τους. Στη διαδρομή συναντούν διάφορους φίλους και συγγενείς που είναι επίσης γονείς και επηρεάζουν με τον τρόπο τους τις αποφάσεις τους. Η συνέχεια επί της οθόνης. Ηθικό δίδαγμα στο τέλος; Σπίτι είναι εκεί όπου βρίσκεται η καρδιά μας.



Με την πρώτη (2007)

Δυο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Θα καταφέρει η ανερχόμενη δημοσιογράφος Alison Scott (Katherine Heigl) και ο άνεργος Ben Stone (Seth Rogen) να ξεπεράσουν τα εμπόδια για το καλό του αγέννητου παιδιού τους;



Εννέα μήνες (1995)

Ο λατρεμένος Hugh Grant σε ρόλο μέλλοντα πατέρα. Πανικός, άγχος, φόβος. Έχει εννέα μήνες να συνειδητοποιήσει ότι η ζωή του θα αλλάξει μία για πάντα και να προετοιμαστεί. Μία διαχρονική ρομαντική κομεντί με πρωταγωνιστές τον δημοφιλή Βρετανό ηθοποιό και την Julianne Moore.



Μην σπρώχνεις, έρχομαι (2010)

Ένας αρχιτέκτονας (Robert Downey Jr) ετοιμάζεται να ταξιδέψει από την Ατλάντα στο Λος Άντζελες για τη γέννηση του παιδιού του. Όλα πάνε στραβά και τελικά αναγκάζεται να ταξιδέψει οδικώς με έναν εκκεντρικό ηθοποιό (Zach Galifianakis) και τον σκύλο του.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved