Οκτώ χιουμοριστικές αναρτήσεις μίας μέλλουσας μαμάς για την εγκυμοσύνη

Είσαι έγκυος; Σίγουρα θα ταυτιστείς.

Οκτώ χιουμοριστικές αναρτήσεις μίας μέλλουσας μαμάς για την εγκυμοσύνη
Instagram @sherieheather

Η εγκυμοσύνη είναι μία ιδιαίτερη περίοδος για κάθε γυναίκα που τη βιώνει. Έχει δυσκολίες, αλλά και πολλές όμορφες στιγμές και συναισθήματα.

Η Sherie Heather είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών με το μικρότερο μέλος της οικογένειας να έχει γεννηθεί μόλις λίγους μήνες πριν. Η νεαρή μητέρα έχει πάνω από 1.500 δημοσιεύσεις και σχεδόν 29.000 ακολούθους στο Instagram. Οι αναρτήσεις της αφορούν καθημερινά στιγμιότυπα, τη μητρότητα, συμβουλές διατροφής και άσκησης και πολλά ακόμα.

fotografies mama egkymosyni 5

Ιδιαίτερες είναι και οι φωτογραφίες που δημοσίευε η Sherie την περίοδο της τελευταίας εγκυμοσύνης της. Η νεαρή μητέρα αντιμετωπίζει με χιούμορ τα όποια συμπτώματα και τις δυσκολίες και περιέγραφε με απολαυστικό τρόπο το πώς βιώνε την εγκυμοσύνης της.

Εάν είσαι μέλλουσα μαμά, σίγουρα θα ταυτιστείς με τις περισσότερες τουλάχιστον αναρτήσεις της. Η Sherie αναφέρεται στα έντονα συναισθήματα, την διαρκή πείνα και φυσικά την κούραση που είναι ένα σύνηθες σύμπτωμα της εγκυμοσύνης, ήδη από το πρώτο τρίμηνο.

«Το να μεγαλώνει ένα μωρό μέσα μου, με κάνει να αισθάνομαι σούπερ ήρωας. Ένας κουρασμένος σούπερ ήρωας που όλη την ώρα θέλει να τρώει και που δεν του επιτρέπεται να σηκώνει βαριά αντικείμενα»

fotografies mama egkymosyni 10

Δες ακόμα περισσότερες από τις αναρτήσεις της Sherie στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved