Το ένα πράγμα που κάθε μαμά χρειάζεται να κάνει στο τρίτο τρίμηνο

Αλήθεια, το είχατε σκεφτεί αυτό;

Το ένα πράγμα που κάθε μαμά χρειάζεται να κάνει στο τρίτο τρίμηνο

Κάποιες γυναίκες στο τρίτο τρίμηνο νιώθουν έντονα την ανάγκη να ετοιμάσουν το παιδικό δωμάτιο, κάνουν έρευνα, διαβάζουν περιοδικά διακόσμησης και ψάχνουν για τα καλύτερα χρώματα που θα το βάψουν.

Κάποιες άλλες πάλι, ετοιμάζουν χωρίς πολλά πολλά το βρεφικό δωμάτιο. Χωρίς να κάνουν ιδιαίτερη έρευνα και χωρίς να αγχώνονται για το πώς θα βάψουν ή θα διακοσμήσουν το δωμάτιο που θα φιλοξενεί το μωρό τους. Αυτές οι γυναίκες, έχουν να διαχειριστούν την συχνοουρία, τις έντονες καούρες και φυσικά την υπνηλία. Οι περισσότερες νιώθουν έντονα αυτά τα συμπτώματα κατά το τρίτο τρίμηνο και δεν έχουν διάθεση να ασχοληθούν με ζήλο για όλα τα παραπάνω.

Κάθε γυναίκα όπως φαίνεται λοιπόν είναι διαφορετική και εστιάζει σε διαφορετικά πράγματα κατά το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.

Όλες όμως κάνουν λίστες, καταγράφουν τα πάντα γιατί δεν θέλουν να ξεχάσουν τίποτε, αγοράζουν πράγματα μέχρι την τελευταία στιγμή και προετοιμάζονται για τον ερχομό του μωρού τους.

Κάνουν όνειρα για την ημέρα του τοκετού τους, για τον τρόπο που θα γεννήσουν, για το πώς θα είναι οι πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι αλλά ξεχνάνε κάτι. Τι; Να απολαύσουν τις τελευταίες μέρες σαν ζευγάρι με τον σύντροφό τους.

Απολαύστε τους τελευταίους μήνες μόνοι με τον σύντροφό σας

zeugari trito trimino 1

Η καλύτερη συμβουλή που θα σας δοθεί ποτέ θα είναι αυτή. Όχι να κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε, όχι να ξεκουραστείτε τώρα που μπορείτε, αλλά να απολαύσετε τον σύντροφό σας όσο είστε μόνοι ακόμη.

Δείτε αυτό το τελευταίο τρίμηνο ως μια ευκαιρία να κάνετε πράγματα με τον σύντροφό σας, όσο προετοιμάζεστε για να υποδεχτείτε το μωρό σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved