Έτσι είναι το να είσαι έγκυος - Τα χιουμοριστικά σκίτσα μίας μέλλουσα μαμάς

Το ημερολόγιο εγκυμοσύνης μία μαμάς για την αγέννητη κόρη της.

Έτσι είναι το να είσαι έγκυος - Τα χιουμοριστικά σκίτσα μίας μέλλουσα μαμάς

Η Marie Charlotte Yao είναι μία γραφίστρια που ζει με την οικογένειά της στην Γαλλία. Όταν ήταν έγκυος στην κόρη της άρχισε να δημιουργεί σκίτσα για πώς βιώνει η ίδια την εγκυμοσύνη της. Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να αποτυπώσει όλα όσα ένιωθε και να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο εγκυμοσύνης που θα έδειχνε στην κόρη της όταν μεγαλώσει.

Όταν πια ήταν έξι μηνών έγκυος αποφάσισε να μοιραστεί μερικές από τις δημιουργίες της στο boredpanda.com, θεωρώντας ότι πολλές ακόμα μέλλουσες μητέρες θα ταυτιστούν μαζί της. Και πράγματι! Η εγκυμοσύνη είναι μία ιδιαίτερη περίοδος για κάθε γυναίκα που τη βιώνει και η κάθε μία έχει την δική της ιστορία, τα σκίτσα όμως της Marie, έκαναν πολλές μέλλουσες μαμάδες να ταυτιστούν.

Τα περισσότερα είναι χιουμοριστικά όπως το παρακάτω που αποτυπώνει την ακαταμάχητη πείνα ή λιγούραπου μπορεί να νιώσει μία έγκυος ήδη από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης...

skitsa egkymosynis 7

... κάποια όμως είναι πιο τρυφερά, όπως αυτό που περιγράφει το μοναδικό συναίσθημα να νιώθεις ότι ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι μεγαλώνει μέρα με την μέρα στην κοιλιά σου.

skitsa egkymosynis 4

Δείτε ακόμα περισσότερα σκίτσα της Marie στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved