Αυτές οι φωτογραφίες εγκύων είναι πολύ ιδιαίτερες (pics)

Μέλλουσες μαμάδες ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό της Sophie Lea.

Αυτές οι φωτογραφίες εγκύων είναι πολύ ιδιαίτερες (pics)
Πηγή φωτογραφίας: Instagram @sophieleaphotography

H Sophie Lea ασχολείται με τη φωτογραφία τα τελευταία δεκαέξι χρόνια. Όπως αναφέρει στο site της, εξειδικεύεται στα πορτρέτα, στο επαγγελματικός της προφίλ στο Instagram όμως, μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες νεογέννητων, μεγαλύτερων παιδιών, οικογενειών και γυναικών που μετρούν αντίστροφα για να γίνουν μητέρες.

Η καλλιτέχνης εστιάζει στις εκφράσεις και τα συναισθήματα όσων φωτογραφίζει και αυτό είναι που κάνει τις φωτογραφίες της τόσο ξεχωριστές.

Νέοι γονείς αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό τους...

fotografies egkuwn 3

... υπέροχα πορτρέτα νεογέννητων

fotografies egkuwn 4

... μεγαλύτερα παιδιά που "περιεγάζονται" το μικρότερο αδερφάκι τους.

fotografies egkuwn 2

Από τις φωτογραφίες της που ξεχωρίζουν είναι αυτές εγκύων που ποζάρουν με την φουσκωμένη τους κοιλίτσα και αγκαλιάζοντας το σώμα τους λίγο πριν έρθει στον κόσμο το μωρό τους. Άλλες φωτογραφίζονται γυμνές κρύβοντας τα επίμαχα σημεία του σώματός τους με υφάσματα ή τα χέρια τους και άλλες με boho, αέρινα ρούχα.

Τα τελευταία χρόνια οι φωτογραφίες εγκυμοσύνης είναι πολύ δημοφιλείς και ολοένα και περισσότερες μέλλουσες μαμάδες απευθύνονται σε επαγγελματίες φωτογράφους για να απαθανατίσουν στιγμιότυπα από την εγκυμοσύνης τους. Οι φωτογραφίες αυτές είναι ένα ενθύμιο από την πολύ ιδιαίτερη αυτή περίοδο που που θα κρατήσουν για μία ζωή.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες εγκύων που έχει μοιραστεί η Sophie με τους θαυμαστές της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved