Πώς θα καταπολεμήσετε το άγχος στην εγκυμοσύνη

Το άγχος της εγκυμοσύνης: πώς να ανακουφιστείτε από αυτό

Πώς θα καταπολεμήσετε το άγχος στην εγκυμοσύνη

Το άγχος της εγκύου δεν επηρεάζει μόνο την ίδια αλλά επηρεάζει και την πορεία της ανάπτυξης του εγκεφάλου του εμβρύου, αλλάζοντας τη νευρική συνδεσιμότητα, σύμφωνα με έρευνα.

Το άγχος στην εγκυμοσύνη με ποιο τρόπο μπορεί να επηρεάσει το παιδί;

Οι ερευνητές του Children's National Hospital συμπέραναν ότι το στρες, το άγχος ή η κατάθλιψη στις εγκύους συνδέονται με συναισθηματικά προβλήματα και προβλήματα συμπεριφοράς των παιδιών τους.

Οι καλύτεροι τρόποι για να αποβάλεις το άγχος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

agxos stin egkimosini 1

Η γυμναστική και η αρωματοθεραπεία είναι οι καλύτεροι τρόποι για τον περιορισμό του άγχους.

Η γυμναστική όχι μόνο τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενδυναμώνει τους μυς, αλλά συμβάλλει δυναμικά και στη χαλάρωση. Ωστόσο, όπως αναφέραμε, τώρα δεν η στιγμή να αρχίσετε ένα καινούριο άθλημα. Μείνετε σε ό,τι ξέρετε και κάνετε τα πάντα με μέτρο.

Προσθέστε μια σταγόνα αιθέριου ελαίου γκρέιπφρουτ σε ένα καθαρό μαντίλι και εισπνεύστε βαθιά τρεις τέσσερις φορές για να καθαρίσει το μυαλό σας. Κάντε το όποτε αισθάνεστε κουρασμένη, αγχωμένη ή ανασφαλής.

Εξισορροπήστε τα συναισθήματά σας και πάρτε τον έλεγχο όσων σας συμβαίνουν, με τα θεραπευτικά μείγματα ελαίων που μπορείτε να βρείτε στα φαρμακεία, που θα ημεμήσουν τα νεύρα και θα ανακουφίσουν από το άγχος. Τέσσερις σταγόνες απευθείας ή σε ένα ποτήρι νερό θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved