Έγκυες φωτογραφίζονται με φουσκωμένη κοιλίτσα κάτω από το νερό (pics)

Μέλλουσες μαμάδες ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό κάτω από το νερό.

Έγκυες φωτογραφίζονται με φουσκωμένη κοιλίτσα κάτω από το νερό (pics)
Instagram @jerome.jourdain.photographe

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι ξεχωριστή για κάθε μητέρα και πολλές είναι οι μέλλουσες μαμάδες που απευθύνονται σε επαγγελματίες φωτογράφους για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες που θα έχουν ως ενθύμιο για μία ζωή.

Tα concepts ποικίλουν. Απότα πιο δημοφιλή, τους καλοκαιρινούς μήνες τουλάχιστον, είναι αυτό με φωτογραφίες κάτω από το νερό.

Τι είναι η underwater φωτογράφιση εγκύων;

Στην underwater φωτογράφιση, οι μέλλουσες μαμάδες φορούν συνήθως τα μαγιό τους, βουτούν σε πισίνες και φωτογραφίζονται με τη φουσκωμένη τους κοιλίτσα, παίρνοντας διάφορες πόζες.

Έτσι φωτογραφήθηκε και η εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα μερικές εβδομάδες πριν. Η μέλλουσα μαμά ανήρτησε τις δύο φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω και τα likes και σχόλια των διαδικτυακών της φίλων, έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/CPLA3WNF61h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπάρχουν βέβαια και οι τολμηρές που δεν φορούν καθόλου ρούχα ή μαγιό και ποζάρουν στον φακό με υφάσματα ή καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με τα χέρια τους.


https://www.instagram.com/p/B_O2j4EF9Xs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όπως και να 'χει οι φωτογραφίες εγκύων κάτω από το νερό είναι από τις πιο εντυπωσιακές και εμείς βρήκαμε τις καλύτερες που κυκλοφορούν στο Instagram. Δείτε τις στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved