Πέντε τρόποι για να κρύψετε τα σημάδια και συμπτώματα της εγκυμοσύνης σας

Λοιπόν, είστε έγκυος αλλά δεν θέλετε να μοιραστείτε με τους άλλους αυτό το χαρμόσυνο νέο, γι' αυτό και ψάχνετε τρόπους για να την κρύψετε.

Πέντε τρόποι  για να κρύψετε τα σημάδια και συμπτώματα της εγκυμοσύνης σας

Πώς όμως θα κρύψετε μερικά σημάδια και συμπτώματα που τη μαρτυρούν; Ορίστε πέντε σημάδια που πρέπει να κρύψετε μέχρι να αποκαλύψετε το μυστικό σας.

Δεν θα πρέπει να πίνετε

Είστε έξω με φίλους (το έξω με τον κορονοϊό είναι σχετικό) και δεν τους το έχετε πει ακόμη. Έρχεται όμως η στιγμή να παραγγείλετε φαγητό και κρασί ή μπίρα, που συνηθίζατε να πίνετε. Τώρα, όλα τα μάτια θα πέσουν πάνω σας μόλις παραγγείλετε απλά νερό. Οι ερωτήσεις τύπου "Μα καλά γιατί δεν πίνεις;" θα αρχίσουν από την παρέα. Τι θα απαντήσετε;

Σίγουρα η πρώτη γραμμή υπεράσπισής σας, θα ήταν απλά να πείτε την αλήθεια... ότι το κόψατε για λόγους υγείας. Ή μπορείτε να πείτε απλά ότι έχετε πονοκέφαλο και δεν θέλετε να τον επιδεινώσετε ή ό,τι αύριο θέλετε να ξυπνήσετε νωρίς.

Αυτές οι δικαιολογίες φυσικά "πιάνουν" μόνο μια φορά και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρόνο μέχρι την επόμενη φορά που θα βγείτε ή τη μέρα που θα τους αποκαλύψετε το νέο.

pos tha kripso thn egkimosini 4

Τα ρούχα είναι "σφιχτά"

Ήδη διαλέγετε ρούχα άνετα και χωρίς κουμπιά για να μην πιέσουν την περιοχή της κοιλιάς, γνωρίζετε ωστόσο ότι δεν χρειάζεται να αρχίσετε να αγοράζετε από τόσο νωρίς ρούχα εγκυμοσύνης. Η λύση λοιπόν είναι μία. Διαλέξτε ρούχα άνετα, παντελόνες, ρούχα χωρίς λάστιχα και προσπαθήστε να την τονίζετε την κοιλίτσα σας που θα αρχίσει σιγά-σιγά να φουσκώνει.

Ναυτίες και εμετός

Τώρα... για να πούμε την αλήθεια, η ναυτία και ο εμετός δύσκολα κρύβονται. Αν κάποιος σας "τσακώσει" με αυτά τα συμπτώματα μπορείτε να πείτε ότι έχετε κάποια ίωση... Αν εργάζεστε ωστόσο, θα πρέπει να βρείτε μια λύση για την πρωινή ναυτία που έχετε, ειδικά όταν θέλετε να κρύψετε την εγκυμοσύνη σας.

Κλαίτε χωρίς λόγο

Ναι, τα συναισθήματά σας θα αλλάξουν. Θα κλαίτε χωρίς λόγο. Θα κλαίτε ακόμη και αν βλέπετε μια συγκινητική διαφήμιση στην τηλεόραση. Αν σας πιάσουν τα συναισθηματικά σας μπροστά σε άλλους, απλά πείτε ότι τον τελευταίο καιρό είστε αρκετά στρεσαρισμένη.

pos tha kripso thn egkimosini 2

Έχετε παράξενες λιγούρες

Οι λιγούρες της εγκυμοσύνης είναι ένα σύμπτωμα που το νιώθουν πολλές γυναίκες που βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα. Κάποιες λιγουρεύονται πιο υγιεινά φαγητά και αυτό είναι καλό, μιας και δεν έχετε κανένα λόγο να δικαιολογηθείτε γιατί τρώτε μια σαλάτα με λάχανο ή μανιτάρια ψητά. Αν όμως, λιγουρευτείτε και φάτε με τους φίλου σας ένα τοστ με ζαμπόν, τυρί, μαρμελάδα και αγγουράκι τουρσί, τότε απλά πείτε ότι θέλατε να δείτε αν το φαγητό που έτρωγε ο ανιψιός σας τις προάλλες ήταν... γευστικό.

Μια συμβουλή από την ομάδα του Mothersblog:

Πάντα να θυμάστε ότι μόνο εσείς ξέρετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή και πότε είστε έτοιμες να μοιραστείτε τα νέα της εγκυμοσύνης σας, μέχρι τότε, κρατήστε όπως μόνο εσείς ξέρετε, κρυφό το μυστικό σας.

Με το καλό!

πηγή πληροφοριών: verywellfamily.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved