Είναι αδερφές και όλες στο ίδιο τρίμηνο εγκυμοσύνης (pics)

Αυτό κι αν είναι σύμπτωση!

Είναι αδερφές και όλες στο ίδιο τρίμηνο εγκυμοσύνης (pics)
Instagram @the_gaines_girls

Το θαύμα της ζωής τετραπλασιάστηκε για αυτήν την οικογένεια. Η Haley, η Katie, η Amy και η Caroline είναι τέσσερις αδερφές και όλες σε ενδιαφέρουσα με μερικές εβδομάδες διαφορά. Η ταυτόχρονες εγκυμοσύνες τους ήταν έκπληξη και για τις ίδιες.

"To να μαθαίνω ότι οι αδερφές μου είναι επίσης έγκυες ήταν κάτι που δεν μου περνούσε καν από το μυαλό." αναφέρει η Caroline στο goodmorningamerica.com.

H εμπειρία της εγκυμοσύνης είναι για αυτές ακόμα πιο ιδιαίτερη καθώς τη βιώνουν όλες μαζί. Καθημερινά μιλάνε για συμπτώματα που έχουν για το πώς νιώθουν και βλέπουν τις κοιλίτσες τους να μεγαλώνουν παράλληλα.

fvtografies aderfes egkyes 2

"Είναι ωραίο να έχεις κάποιον δίπλα σου που να ξέρεις ότι περνάει ακριβώς το ίδιο πράγμα" λέει η Haley "Ανταλλάσουμε εμπειρίες και λέμε για το πώς νιώθουμε κάθε μέρα"

Οι τέσσερις αδερφές είναι πολύ δεμένες από μικρές και το ίδιο θέλουν και για τα παιδιά τους. Όσο για τους γονείς των κοριτσιών, Ted και Beth Gaines, ανυπομονούν για τον ερχομό των τεσσάρων εγγονιών τους. Οι ίδιοι έχουν έξι παιδιά συνολικά και όταν γεννηθούν και τα νέα μέλη της οικογένειας θα έχουν επτά εγγόνια.

Η πρώτη που αναμένεται να γεννήσει είναι η Katie και τους επόμενους δύο μήνες ακολουθούν και οι υπόλοιπες τρεις.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες των τεσσάρων αδερφών στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved