Αγέννητο μωράκι κουνιέται μέσα στη μήτρα - Απίστευτο βίντεο

Το βίντεο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο συγκεντρώνοντας πάνω από 14 εκατομμύρια views.

Αγέννητο μωράκι κουνιέται μέσα στη μήτρα - Απίστευτο βίντεο

Ένα απίστευτο βίντεο δημοσίευσε στο YouTube η Alison Η.

Η νεαρή μητέρα ανήρτησε ένα στιγμιότυπο που τράβηξε η ίδια με την κάμερα του κινητού της όταν ήταν στην 30η εβδομάδα εγκυμοσύνης.

Το αγέννητο τότε μωράκι της κουνιέται με εντυπωσιακό τρόπο μέσα στη μήτρα, κάνοντας την κοιλιά της μαμά του να αλλάζει συνεχώς σχήμα. Η εικόνα μοιάζει εξωπραγματική και όπως φαίνεται τρέλανε τους χρήστες του διαδικτύου καθώς μέχρι σήμερα έχει πάνω από 14 εκατομμύρια views.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:



Πότε γίνονται αισθητές οι κινήσεις του μωρού μέσα στη μήτρα;

Ήδη από το τέλος του πρώτου τριμήνου, πολλά όργανα του μωρού σας θα έχουν αναπτυχθεί. Κάποιες έρευνες δείχνουν ότι το μωρό μπορεί να κινηθεί από την 8η με 9η εβδομάδα κύησης, αλλά ίσως μία τέτοια κίνηση να μη γίνει αντιληπτή ούτε καν από εσάς. Στο δεύτερο τρίμηνο το έμβρυο είναι αρκετά πιο κινητικό. Κουνάει το κεφαλάκι του, τα χέρια και τα πόδια του και με βεβαιότητα τους μήνες αυτό θα νώθετε τις κινήσεις του.

Όσο πλησιάζετε στον τοκετό, το μωρό σας έχει θα έχει αναπτυχθεί σχεδόν ολοκληρωτικά και γίνεται ακόμα πιο ενεργό και κινητικό. Το τελευταίο τρίμηνο λειτουργούν και οι αισθήσεις του και μπορεί να αντιληφθεί τα ερεθίσματα από το περιβάλλον έξω από τη μήτρα. Πλέον το μωρό σας θα κλωτσάει πολύ περισσότερο και σε κάθε κλωτσιά, το χεράκι ή το ποδαράκι του θα διαγράφεται στην κοιλιά σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved