Έγκυες ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και μας δείχνουν τις κοιλίτσες τους

Φωτογραφίες εγκύων που αξίζει να δείτε.

Έγκυες ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και μας δείχνουν τις κοιλίτσες τους

Η κάθε γυναίκα βιώνει την εγκυμοσύνη με διαφορετικό τρόπο. Οι εννέα μήνες της εγκυμοσύνης είναι μόνο η αρχή για το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας και σίγουρα η περίοδος αυτή είναι ξεχωριστή για όλες. Αξίζει λοιπόν να απολαύσετε την κάθε στιγμή, από τους πρώτους μήνες μέχρι και τον τοκετό.

Οι αλλαγές που θα βιώσετε το διάστημα αυτό είναι αρκετές και συνεπάγονται πολλά και διαφορετικά συναισθήματα: χαρά, ενθουσιασμός, ανησυχία. Τίποτα όμως δε συγκρίνεται με την ανυπομονησία που νιώθετε για να κρατήσετε αγκαλιά το μωρό που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα στην κοιλιά σας.

Οι εννέα αυτοί μήνες περνούν γρήγορα και πολλές είναι οι μαμάδες που επιλέγουν να απαθανατίσουν τις ιδιαίτερες στιγμές της εγκυμοσύνης με τον φωτογραφικό φακό. Κάποιες μάλιστα ζητούν από κάποιον επαγγελματία φωτογράφο να τις φωτογραφίσει.

Η Noa είναι μία φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίσεις εγκύων. Με τον φωτογραφικό της φακό τραβάει απίθανες φωτογραφίες μέλλουσων μαμάδων που ποζάρουν με την φουσκωμένη τους κοιλίτσα.

Οι φωτογραφίες της ποικίλουν. Άλλες είναι ασπρόμαυρες, άλλες έγχρωμες, σε κάποιες μέλλουσες μαμάδες ποζάρουν μόνες τους στον φακό και σε άλλες με τους συντρόφους της. Όλες όμως αποτυπώνουν τη μαγεία της εγκυμοσύνης και τα συναισθήματα που προκαλεί ο επικείμενος ερχομός μίας νέας ζωής.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της ταλαντούχας φωτογράφου στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: instagram.com/noa_eisen

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved