Εγκυμοσύνη τα Χριστούγεννα: Πέντε λόγοι που την κάνουν ξεχωριστή

Γιατί η εγκυμοσύνη είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη την περίοδο των Χριστουγέννων;

Εγκυμοσύνη τα Χριστούγεννα: Πέντε λόγοι που την κάνουν ξεχωριστή

Η εγκυμοσύνη είναι έτσι και αλλιώς μία ιδιαίτερη περίοδος για κάθε γυναίκα. Η εποχή όμως που θα ζήσετε την εμπειρία αυτή, έχει τη σημασία της καθώς επηρεάζει την καθημερινότητα σας.

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή όλων και κάθε χρόνο περιμένουμε με ανυπομονησία να μπει ο Δεκέμβρης και να ξεκινήσουμε την αντίστροφη μέτρηση για την 25η Δεκεμβρίου και το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς. Πώς επηρεάζει όμως η ιδιαίτερη αυτή περίοδος την εγκυμοσύνη; Ας δούμε παρακάτω πέντε λόγους που την κάνουν ξεχωριστή.

Όλες οι χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις είναι αφορμή για κλάματα και συγκινήσεις
Οι ορμονικές αλλαγές στην εγκυμοσύνη έχουν ως αποτέλεσμα να είστε πιο ευαίσθητη από ό,τι συνήθως και με το παραμικρό, τα δάκρυα να τρέχουν ποτάμι. Χαρακτηριστικό των χριστουγεννιάτικων διαφημίσεων είναι η συγκινητικές εικόνες και ιστορίες. Ειδικά φέτος που τους τελευταίους μήνες δεν βλέπουμε φίλους και αγαπημένους συγγενείς ένεκα καραντίνας, σίγουρα δεν θέλετε πολύ για να ξεσπάσετε σε κλάματα.

Μπορείτε να φάτε μελομακάρονα και κουραμπιέδες χωρίς τύψεις
Όλοι στις γιορτές κάνουμε τις παρασπονδίες μας στο φαγητό. Άλλωστε τα γλυκά αυτήν την περίοδο έχουν την τιμητική τους και δεν γίνεται να αντισταθούμε στα σιροπιαστά μελομακάρονα και στους αφράτους κουραμπιέδες, ένα παραπάνω εσείς. Ασφαλώς, η κατανάλωσή τους χρειάζεται προσοχή και μέτρο και μην ξεχνάτε ότι το "τρώμε για δύο" δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Νέος χρόνος, νέα ζωή
Κάθε τέλος του έτους, όλοι κάνουμε σχέδια για το επόμενο, θέτουμε στόχους και παίρνουμε αποφάσεις για πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε και όνειρα που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε. Για εσάς ένα μεγάλο όνειρο θα γίνει πραγματικότητα, αυτό της δημιουργίας οικογένειας, κι ένα νέο κεφάλαιο θα ξεκινήσει στη ζωή σας.

Φωτογραφίες εγκυμοσύνης με άρωμα Χριστουγέννων
Η περίοδο της εγκυμοσύνης είναι μοναδική και αξίζει να απαθανατίσετε διάφορα στιγμιότυπά της με τον φωτογραφικό σας φακό. Η περίοδο των Χριστουγέννων είναι σίγουρα η πιο μαγική όλου του χρόνου και μπορείτε να βγάλετε απίθανες φωτογραφίες με την φουσκωμένη σας κοιλίτσα για να θυμάστε για πάντα τις ξεχωριστές αυτές γιορτές.

Τα Χριστούγεννα αυτά θα τα θυμάστε για μία ζωή
Τα φετινά Χριστούγεννα είναι για όλους διαφορετικά και ιδιαίτερα, πόσο μάλλον για εσάς. Εκτός από τον κορονοϊό και την πολύμηνη καραντίνα, το 2020 έφερε σε εσάς το πιο όμορφο δώρο, τον επικείμενο ερχομό του μωρού σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved