Έτρεξε περίπου 2 χιλιόμετρα σε λιγότερο από 6 λεπτά λίγο πριν γεννήσει

Η 28χρονη εγκυμονούσα που έτρεξε περίπου δύο χιλιόμετρα σε λιγότερο από έξι λεπτά απέδειξε ότι η εγκυμοσύνη δεν έχει όρια.

Έτρεξε περίπου 2 χιλιόμετρα σε λιγότερο από 6 λεπτά λίγο πριν γεννήσει

Η Makenna Myle, έτρεξε ένα μίλι (1.609 χλμ) την περασμένη εβδομάδα μέσα σε 5 λεπτά και 25 δευτερόλεπτα και είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι τα κατάφερε ενώ ήταν 9 μηνών και τη χώριζε μόνο μια εβδομάδα από την πιθανή ημερομηνία του τοκετού της.

Ο σύζυγός της, Mike, απαθανάτισε την προσπάθειά της σε βίντεο και το μοιράστηκε στο TikTok. Όπως ήταν φυσικό αμέσως έγινε viral και μάζεψε πάνω από χιλιάδες likes, σχόλια και shares.

"Νομίζω η εγκυμοσύνη είναι κάτι όμορφο. Δεν πρόκειται για κάποιο τραυματισμό ή κάποια ασθένεια... Ακόμη και έγκυος μια γυναίκα είναι ικανή για πολλά πράγματα!", ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της και συνέχισε. "Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες το δείχνουν αυτό... Ότι είναι ικανές και αυτό έχει για εμένα σημασία!".

Η Myler και ο σύζυγός της, ο οποίος είναι και ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της, έβαλαν στοίχημα 100 δολάρια ότι δεν θα μπορούσε να τερματίσει τα χιλιόμετρα αυτά σε λιγότερο από 8 λεπτά... και όπως φάνηκε τελικά κέρδισε η μέλλουσα μαμά.

Δείτε το απίθανο βίντεό της παρακάτω:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved