Τυφλή γυναίκα έγινε μαμά & η φωτογραφία της κρύβει την ωραιότερη ιστορία

Είναι ίσως από τις πιο συγκινητικές ιστορίες που έχουμε διαβάσει.

Τυφλή γυναίκα έγινε μαμά & η φωτογραφία της κρύβει την ωραιότερη ιστορία

Τη φωτογραφία δημοσίευσε η φωτογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και μοιράστηκε την ιστορία της υπέροχης αυτής γυναίκας.

«Η Joyanna και εγώ απαθανατίσαμε κάθε λεπτό αυτής της γέννησης. Μια τυφλή γυναίκα έγινε μητέρα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ήθελε φωτογραφίες και βίντεο από όλα εκείνα που η ίδια δεν ήτα σε θέση να δει με τα μάτια της. Μας εμπιστεύτηκε και εμείς καταφέραμε να απαθανατίσουμε όλα εκείνα τα συναισθήματα που ένιωθε και τις αναμνήσεις που θα μπορεί να έχει αργότερα η οικογένειά της. Όσο για εκείνη; Εκείνη θα τα έβλεπε με την καρδιά της.

Ήθελε να "δει" το μωρό να να βγαίνει από τον κόλπο της και το κατάφερε, ψηλαφίζοντας με τα χέρια της το κεφαλάκι του, τη στιγμή που έβγαινε. Καθώς γεννήθηκε ο γιος της, τον τοποθέτησε αμέσως στο στήθος της και τα χέρια του πήγαν κατευθείαν στο πρόσωπό της, εξερευνώντας τη.

Ήθελε να "δει" τον πλακούντα της και οι νοσοκόμες, κρατώντας τη λεκάνη που τον είχαν τοποθετήσει, τη βοήθησαν να τον πιάσει. Εκείνη άγγιξε κάθε λεπτομέρεια αυτού του απίστευτου οργάνου που τη βοήθησε να φέρει στον κόσμο το μωρό της.

Ποτέ δεν θα καταλάβω πώς νιώθει κάποιος που είναι τυφλός. Που δεν θα μπορεί ποτέ να είναι σε θέση να δει τα πρόσωπα των παιδιών του με τον τρόπο που τα βλέπουν οι άνθρωποι που έχουν την όρασή τους. Το μόνο που ξέρω είναι ότι βρέθηκα στο πλευρό μιας γυναίκας που μπορούσε να δει τον κόσμο πιο καθαρά απ' ό,τι εγώ. Βλέπει με τη βοήθεια των δαχτύλων της, των αυτιών της, της μύτης της, της γλώσσας της και φυσικά με την βοήθεια της καρδιάς της!».

Όσο για τη Joyanna, τη φωτογράφο του συγκεκριμένου τοκετού; Αυτή ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή μιας και η τυφλή γυναίκα που φωτογράφισε ήταν η καλύτερή της φίλη.

«Η καλή μου φίλη γεννήθηκε τυφλή, αλλά ποτέ δεν άφησε την τύφλωση να τη σταματήσει από το να ζήσει τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής της στο έπακρο. Την περασμένη εβδομάδα έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, πιάνοντάς τον ενστικτωδώς από κάτω και τραβώντας τον στο στήθος της. Εκείνος αμέσως έπιασε το πρόσωπό της και μέσα στους λυγμούς χαράς που είχε, κατάφερε με τα χέρια της να "δει" το γλυκό του πρόσωπο και τα χέρια του. Η ζωή δεν είναι εύκολη αλλά αυτή εδώ είναι η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρω και η καρδιά μου φτερούγισε από ευτυχία, που ήμουν στο πλευρό της αυτή τη μοναδική στιγμή!».

πηγή φωτογραφιών: Joyanna Goslovich / superpregnant_

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved