Μαγικές φωτογραφίες γέννησης που όμοιές της δεν έχετε δει ποτέ ξανά

Οι πρώτες φωτογραφίες νεογέννητου, δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή του.

Μαγικές φωτογραφίες γέννησης που όμοιές της δεν έχετε δει ποτέ ξανά

Η Julie είναι μαία, φωτογράφος και δασκάλα της Yoga. Η ζωή της είναι μοιρασμένη ανάμεσα στα μαθήματα ανώδυνου τοκετού, στα μαθήματα yoga και τις φωτογραφίες εγκυμοσύνης και γέννησης.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θα δει κανείς φωτογραφίες δικές της, από την καθημερινότητα με τα παιδιά της και φυσικά από όλες τις μαμάδες που βοηθάει στη γέννηση των παιδιών τους και που έχει την τύχη να φωτογραφίζει παράλληλα.

Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε ίσως τις ωραιότερες φωτογραφίες από τη γέννηση ενός μωρού στο Instagram.

To μωράκι γεννήθηκε στο νερό και αμέσως κοίταξε ασυναίσθητα κατευθείαν μέσα στον φωτογραφικό φακό.

«Αν με ρωτάτε ποιες είναι οι καλύτερες φωτογραφίες που έχω βγάλει ποτέ, με σιγουριά θα σας έλεγα ότι είναι αυτές!», έγραψε η Julie κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνέχισε, «Εγώ και η μητέρα γίναμε πολύ καλές φίλες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και βρέθηκα στον τοκετό αυτό ως μαία και φωτογράφος μαζί. Ο τέλειος συνδυασμός! Μόλις το μωρό γεννήθηκε μέσα στο νερό, με κοίταξε κατευθείαν κατάματα! Κάθε φορά που τις κοιτάζω ανατριχιάζω. Δεν ξέρω γιατί! Είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να τις μοιραστώ μαζί σας. Νιώθω ευγνώμων!».

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved