Η εγκυμοσύνη μέσα από τα μάτια ενός άντρα - Δείτε απολαυστικά σκίτσα (pics)

Πώς βιώνει ένας μέλλοντας μπαμπάς την περίοδο της εγκυμοσύνης; Ο Yehuda Devir μας δίνει την απάντηση μέσα από τα απίθανα σκίτσα του.

Η εγκυμοσύνη μέσα από τα μάτια ενός άντρα - Δείτε απολαυστικά σκίτσα (pics)

Ο Ισραηλινός καλλιτέχνης Yehuda Devir και η σύζυγός του, Maya έγιναν γνωστοί μέσα από τα ευφάνταστα σκίτσα τους. Το ζευγάρι άρχισε να αποτυπώνει στιγμές της καθημερινότητάς του σε υπέροχα σκίτσα και οι δημιουργίες του έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Όταν η Maya έμεινε έγκυος, ο Yehuda άρχισε να σχεδιάζει σκίτσα εμπνευσμένα από την περίοδο της εγκυμοσύνης. Οι δημιουργίες του αποτυπώνουν συναισθήματα και συμπτώματα της ιδιαίτερης αυτής περιόδου, είναι χιουμοριστικές αλλά ταυτόχρονα και ρεαλιστικές και όσοι είστε γονείς, θα σας κάνουν σίγουρα να ταυτιστείτε! Πώς αντιδρούν οι μέλλοντες γονείς όταν κλωτσάει το μωρό; Ποια συμπτώματα δυσκολεύουν την έγκυο τους εννέα αυτούς μήνες και πώς τα βιώνει ο μέλλοντας μπαμπάς; Δείτε τα σκίτσα του καλλιτέχνη στην gallery που ακολουθεί.

Ο Yehuda σήμερα έχει πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο Instagram και θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους και τα ταλαντούχους δημιουργός comic παγκοσμίως.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @jude_devir

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved