Despoina’s little stories «Στη Μύκονο με τα κορίτσια μου!»

Καταλαβαίνεις ότι άλλαξε η ζωή σου ριζικά όταν είσαι on board με τις κόρες για Μύκονο, καλεσμένες σε παιδικό πάρτι!

Δέσποινα Καμπούρη
Despoina’s little stories «Στη Μύκονο με τα κορίτσια μου!»

Πάνε οι εποχές που πήγαινες με τις κολλητές σου για πάρτι μέχρι το πρωί.

Ναι, έγινε κι αυτό! Ο γιος της νονάς της μικρής μου κόρης και κολλητής μου φίλης, ο Βασιλάκης είχε γενέθλια και η υπερτέλεια μαμά του Κατερίνα οργάνωσε για εκείνον ένα φανταστικό πάρτι στην Μύκονο αφού όλη η οικογένεια κατάγεται από το νησί!

Όπως καταλαβαίνετε, δε θα υπήρχε περίπτωση να το χάσουμε. Και κάπως έτσι βρεθήκαμε οι τρεις μας, οι κόρες μου και εγώ στο πλοίο για Μύκονο.



Οι μικρές έκαναν τις πρώτες τους βουτιές στο Super Paradise και στην Αγία Άννα, περπάτησαν τα γραφικά σοκάκια στα Ματογιάννια και ήπιαν τον χυμό τους στον γιαλό.



Ήταν η ευκαιρία μου να δω την πανέμορφη Μύκονο από άλλο μάτι και δε σας κρύβω ότι μου άρεσε πολύ. Τις ίδιες μέρες έτυχε να είναι και κάποιες κολλητές μου φίλες στο νησί, άλλες για δουλειά και άλλες για διασκέδαση οπότε πραγματικά δε μου έλειψε τίποτα. Είναι αυτό που λένε ότι όπου είναι οι φίλοι σου περνάς όμορφα!

Το σημερινό blog post είναι περισσότερο φωτογραφικό γι’ αυτό σταματώ να σου γράφω και ευθύς αμέσως σου δείχνω τις φωτογραφίες που τράβηξα με τα κορίτσια μου στη μικρή μας απόδραση.



Υ.Γ: Αν είσαι παντρεμένη κοριτσομαμά και δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ να πας διακοπές μόνη σου με τις κόρες σου, θα σου έλεγα να το κάνεις με την πρώτη ευκαιρία.

Υ.Γ2: Σίγουρα η βοήθεια του μπαμπά θα σου λείψει σε κάποιες στιγμές, αλλά η εμπειρία είναι ανεκτίμητη!

Καλές διακοπές!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στην άλλη μου αγάπη αλλά και εδώ και εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved