Όταν οι στοργικές στιγμές με τα παιδιά μας «μυρίζουν» κάτι διαχρονικό…

Αν υπάρχει μία αίσθηση που με έχει σημαδέψει σε διάφορες περιόδους της ζωής μου, είναι η μυρωδιά. Έχω συνδέσει τις πιο όμορφες και γλυκόπικρες στιγμές μου με μυρωδιές.

Όταν οι στοργικές στιγμές με τα παιδιά μας «μυρίζουν» κάτι διαχρονικό…

Με θυμάμαι παιδί να κοιτώ πίσω από τον φούρνο το κέικ πορτοκαλιού της μαμάς μου να φουσκώνει και να λαχταρώ να ψηθεί επιτέλους για να πέσω με τα μούτρα…

Με θυμάμαι στην αυλή της γιαγιάς μου καλοκαιρινά απογεύματα να μυρίζω αγιόκλημα και νυχτολούλουδα. Να σκαρφαλώνω στην κορομηλιά της κυρίας Έλλης για να κόψω μικρά πράσινα κορόμηλα που μοσχομύριζαν τη γειτονιά.

nivea

Με θυμάμαι έφηβη να κλαίω απογοητευμένη στα αποδυτήρια της ομάδας βόλεϊ μετά από ήττα και να σκουπίζω το πρόσωπό μου με την φρεσκοπλυμένη πετσέτα της μαμάς μου που μύριζε βανίλια. Μέχρι σήμερα δεν έχω καταφέρει να βρω ένα μαλακτικό να μυρίζει όπως αυτό που χρησιμοποιούσε τότε η μαμά μου.
Με θυμάμαι να χαζεύω τον παππού μου στο μπάνιο την ώρα που ξυριζόταν, να χαϊδεύω τα φρεσκοξυρισμένα μάγουλά του και να μυρίζουν τα παιδικά μου χέρια NIVEA. Ευτυχώς αυτή η μυρωδιά δεν άλλαξε ποτέ και θα με συνοδεύει για το υπόλοιπο της ζωής μου. Μέχρι σήμερα που τα μαμαδίστικα πλέον χέρια μου φροντίζουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού μου και το πιο ανθεκτικό της μεγαλύτερης κόρης μου.

nivea2

Τώρα πια, η NIVEA, δεν είναι μόνο η αγαπημένη μας κρέμα. Είναι η ψηφιακή μας συντροφιά, αφού οι τέσσερις ήρωές της, η νεράιδα, ο Λίο, η Μία και το κουνελάκι, αυτοί οι χαριτωμένοι ήρωες που αντιπροσωπεύουν τις βασικές αξίες της NIVEA, (Απλότητα – Φροντίδα – Θάρρος – Εμπιστοσύνη – Οικογένεια) έχουν δώσει άλλη διάσταση στην καθημερινή μας ρουτίνα!

nivea6

Η NIVEA δημιούργησε 4 νέες συσκευασίες με εικονογραφημένα σχέδια που αποτυπώνονται πάνω τους και που «δίνουν ζωή» στις ιστορίες που πρωταγωνιστούν οι μικροί ήρωες και ουσιαστικά συμπληρώνει η μία την άλλη. Με αυτόν τον τρόπο τα παιδάκια μας γνωρίζουν καλύτερα τους πρωταγωνιστές και τους ακολουθούν σε ενδιαφέρουσες ιστορίες με σημαντικά ηθικά διδάγματα όπως η απλότητα, η φροντίδα, το θάρρος, η εμπιστοσύνη και η οικογένεια. Αυτά τα χαριτωμένα πλασματάκια μπορούν να απολαμβάνουν τα παιδιά μας στην ψηφιακή πλατφόρμα της NIVEA https://www.nivea.gr/nea-apo-ti-nivea/tales μέσα από μαγικές ιστορίες και παιχνίδια όπως ο «Μαξιλαροπόλεμος», η «μαγική περιπέτεια» και τα «Νεραιδομπερδέματα».

nivea5

Τώρα πια, εγώ κυνηγάω τη Χριστίνα και την Έλενα το βράδυ να τις βάλω για ύπνο και να τους διαβάσω αυτές τις όμορφες ιστορίες και εκείνες με κυνηγούν στο σπίτι για να μου αφήσουν το «άσπρο, μαγικό σημάδι» τους. Αυτό το τρυφερό άγγιγμα στη μύτη με την NIVEA που έχει αποκτήσει μία διαχρονική αίσθηση. Όπως η μυρωδιά της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved