Τι πιο OREO και διασκεδαστικό από το να οργανώνεις πάρτυ για το παιδί σου!

Και τι πιο ξεκούραστο από το να το κάνει κάποιος άλλος με την ίδια αγάπη, σαν να το έκανες εσύ;

Δέσποινα Καμπούρη
Τι πιο OREO και διασκεδαστικό από το να οργανώνεις πάρτυ για το παιδί σου!

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που έγινα πρώτη φορά μανούλα (πόσο μάλλον τώρα που το ξαναζώ για δεύτερη φορά πολύ πιο έντονα) το μεγαλύτερο άγχος μου είναι να οργανώνω το τέλειο πάρτι για τις κόρες μου.

Άλλωστε η Έλενα, που πλέον είναι ολόκληρη κοπέλα, έχει αυξημένες απαιτήσεις τις οποίες φροντίζει να κάνει σαφείς εξαρχής! Περιττό να πω ότι κάθε φορά περνάμε μαζί με τον άντρα μου ατελείωτες ώρες για να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό, πρωτότυπο που ταυτόχρονα να διασκεδάζει όλα τα παιδιά, να τους δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις και να μείνει και η κόρη μας ευχαριστημένη.

JHJHJH

Πόσο εύκολο είναι όμως μέσα στις τόσες υποχρεώσεις της καθημερινότητάς μας να μπορέσουμε να ασχοληθούμε πραγματικά για να συντονίσουμε το τέλειο παιδικό πάρτι;

Πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγα ότι φέτος μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση του πάρτι του παιδιού σας κάποιος άλλος αντί για εσάς; Και αν αυτός ο άλλος βρίσκεται 10 χρόνια πολύ γλυκά στις σκέψεις, στα σπίτια μας, στις καρδιές τις δικές μας και κυρίως των παιδιών μας; Και να αναλάβει και όλα μα όλα τα έξοδα; OREO δεν θα ήταν;;;

JHJHJHJ

Όπως καταλάβατε, τα αγαπημένα μας και αγαπημένα σας μπισκότα OREO, κλείνουν φέτος 10 χρόνια στην Ελλάδα και αποφάσισαν να το γιορτάσουν μαζί μας με ένα σούπερ απολαυστικό διαγωνισμό! Και το δώρο το έχετε καταλάβει... Μπορεί να είστε εσείς μία από τις τυχερές που θα κερδίσουν ένα πάρτι για τα παιδιά σας και τους φίλους τους, όλα με την φροντίδα των μπισκότων OREO. Ένα πάρτι γεμάτο παιχνίδια, δώρα και άπειρες απολαυστικές εκπλήξεις για μικρούς αλλά και για μεγάλους.

Άλλωστε δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τα αγαπημένα μας μπισκότα OREO που 10 χρόνια τώρα βρίσκονται σταθερά στη ζωή μας και συνδέονται πάντα με ξεχωριστές γλυκές αναμνήσεις.

Δεν έχετε μπει ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή;
www.10xroniaoreo.gr

HJHJH

ΣΤΡΙΒΕΙΣ, ΓΛΕΙΦΕΙΣ, ΒΟΥΤΑΣ και δηλώνεις συμμετοχή. Ό,ποιος προλάβει...!

Χρόνια πολλά OREO! The Party is here!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved