Despoina's little stories: «Τις μανούλες να τις αγαπάτε λίγο περισσότερο!»

Έπρεπε να γίνω μαμά για να νιώσω την υπέρτατη αγάπη αλλά συνάμα και τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά μία μαμά σε σχέση με μία ελεύθερη γυναίκα χωρίς παιδιά.

Despoina's little stories: «Τις μανούλες να τις αγαπάτε λίγο περισσότερο!»

Δυο διαφορετικές καταστάσεις η κάθε μία με τα καλά και τα κακά της, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς η μητρότητα εκτός από ευλογία είναι κάποιες φορές δύσκολη! Όσο δύσκολη και να είναι όμως μπορώ να σας πω με το χέρι στην καρδιά ότι αξίζει. Κι αν είχα το κουράγιο θα έκανα πιο πολλά παιδιά.

Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να μεγαλώνεις μωρά και νήπια, βάζοντας τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα, σκεφτείτε όμως την ευτυχία που φέρνει μια μεγάλη οικογένεια όταν τα παιδιά μεγαλώνουν και οι μαμάδες γίνονται γιαγιάδες περιτριγυρισμένες από παιδιά και εγγόνια σε Κυριακάτικα τραπέζια. Η πιο μεγάλη "επένδυση" στη ζωή είναι τα παιδιά και η οικογένεια.

Όμως μη ξεχνάτε ποτέ να φροντίζετε τις μαμάδες. Να μη τους χαλάτε χατίρια και μα τις αγαπάτε λίγο περισσότερο. Γιατί οι μαμάδες πασχίζουν για όλα. Για μία, δύο, τρεις ή και παραπάνω ζωές... Γιατί οι μαμάδες δεν κάνουν ποτέ πραγματικές διακοπές γιατί πολύ απλά δεν γίνεται ποτέ «διακοπή» από την μητρότητα.

Αγαπήστε τις. Κάντε τους μια μεγάλη αγκαλιά και πείτε τους πόσο σπουδαίες είναι. Όλες θελουμε να το ακούμε!

Καλή συνέχεια και καλή επιστροφή σε όλους! Τώρα ξεκινάνε όμορφα πράγματα και νέες εμπειρίες! Πρώτη μέρα στο σχολείο, στρώσιμο χαλιών, ζεστές σουπίτσες, ζεστά ρούχα, χειμερινές εκδρομές. Βροχή!!! Πόσο ωραία είναι η βροχή!

Καλό χειμώνα! Φιλιά σε όλους!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στην άλλη μου αγάπη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved