Despoina's little stories: «Τα πιο όμορφα παιδικά ρούχα τα βρήκα σε… ένα κίτρινο υποβρύχιο!»

Αν είσαι μητέρα τότε σίγουρα έχεις και εσύ μανία με τα παιδικά ρούχα! Δεν υπάρχει λόγος να το αρνηθείς, ξέρεις και ξέρω πως το να ντύσεις τον μικρό ή την μικρή σου με τα καλύτερα μερικές φορές αγγίζει τα όρια της... εμμονής! Γι’ αυτό η νέα μου ανακάλυψη απλά θα σε ξετρελάνει όσο ξετρέλανε και εμένα, είσαι έτοιμη να βουτήξεις με ένα fashionable κίτρινο υποβρύχιο στην παιδική μόδα;

Despoina's little stories: «Τα πιο όμορφα παιδικά ρούχα τα βρήκα σε… ένα κίτρινο υποβρύχιο!»

Πίσω από το κίτρινο υπέροχο υποβρύχιο, βρίσκεται μία Ελληνική εταιρία με το όνομα YellowSub, που ξεκίνησε την παρουσία της το 2015 και ήρθε να κάνει την γκαρνταρόμπα των μικρών μας, χρωματιστή, άκρως στιλιστική και υπέροχη! Πως το ανακάλυψα; Επισκέφθηκα το shop in shop της YellowSub μέσα στο Attica στο Golden Hall με την αφορμή την αγορά ενός δώρου για μία φίλη... απλά ήθελα να αγοράσω μέχρι και το τελευταίο ρουχαλάκι για τις μικρές μου! Αρκέστηκα σε μερικά (αρκετά) φορεματάκια, κάποια t-shirts και 2 σόρτς που –αλήθεια- ρώτησα αν βγαίνουν και σε... γυναικεία νούμερα. Όχι απλά τα ήθελα όλα για τα κοριτσάκια μου, τα ήθελα και για τον εαυτό μου.

557

Βλέπεις, η ποιότητα των ρούχων είναι εξαιρετική, τα σχέδια μοναδικά και η ποικιλία ατελείωτη. Η συλλογή για Άνοιξη Καλοκαίρι 2016, με ρουχαλάκια για μωρά αλλά και παιδιά μέχρι 14 ετών, είναι μία βεντάλια χρωμάτων και υφασμάτων που είμαι σίγουρη οτι θα σε ξετρελάνει με την πρώτη ματιά. Βολικά και άνετα ρούχα για την καθημερινότητα των μικρών μας αλλά και ιδιαίτερα κομμάτια για πιό «επίσημες» εμφανίσεις (και ξέρουμε πόσες πολλές είναι τώρα το καλοκαίρι).

SS16 5

Μαλακά υφάσματα, κατάλληλα για τα μωράκια και χαλαρές φόρμες σε boho στυλ κλέβουν την παράσταση. Πετροπλυμένα denim υφάσματα, δαντέλες, μαλακά suedes, baby φούτερ και αέρινες βατιστούλες συνδυάζονται με fun prints για ένα πιο φρέσκο και ανανεωτικό αποτέλεσμα! Πραγματικά δεν ξέρεις ποιό να διαλέξεις.

SS1657

Για τα μεγαλύτερα παιδιά οι επιλογές είναι και πάλι πολλές και μοναδικές! Suede jackets, lingerie φορέματα και μπλούζες, κιμονό, pons pons, γάζες και denim, floral ή γεωμετρικά μοτίβα για τις μικρές μας δεσποινίδες και απρόσμενες χρωματικές αντιθέσεις, αυθεντικές denim φόρμες, slim γραμμές, floral prints και πολλά T-shirts για τα αγόρια-εξερευνητές του κόσμου!

SS16 6

Η Yellowsub δημιουργεί κάθε συλλογή της για παιδιά που είναι γεμάτα ζωντάνια, παιχνίδισμα και δυναμισμό. Με γνώμονα το μότο του brand “Be a captain in everything you do” σχεδιάζει ρούχα που απευθύνονται σε μικρούς καπετάνιους της ζωής. Κάθε συλλογή εμπνέεται από τα χρώματα, παίζει με τους συνδυασμούς τους, δημιουργεί συναισθήματα και απευθύνεται σε παιδιά που ξέρουν να ξεχωρίζουν και να προκαλούν το θαυμασμό. Αναπάντεχοι συνδυασμοί, διαφορετικές υφές, λεπτομέρειες που διαφοροποιούν το κάθε σχέδιο της συλλογής, δημιουργούν προτάσεις μοναδικών εμφανίσεων για παιδιά με χαρακτήρα και ισχυρή προσωπικότητα που εκφράζονται μέσα από κάθε τους επιλογή.

SS16 5 2

Και επειδή σίγουρα δεν το γνώριζες, μάθε πως η Yellowsub είναι ένα αμιγώς Ελληνικό brand που επιμένει να σχεδιάζει και να παράγει τα ρούχα της στην Ελλάδα. Σήμερα βρίσκεται σε 120 σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό και διαθέτει τρία shop in shop στα καταστήματα: Attica (City Link & Golden Hall) και Notos Galleries στη Θεσσαλονίκη. Ναι, σου κλείνω το μάτι πονηρά... πρέπει να επισκεφθείς το κοντινότερο κατάστημα σε εσένα τώρα κιόλας και αν θες να δεις άμεσα όλη την συλλογή, κάνε ένα κλικ στο επίσημο site της εταιρίας εδώ: http://www.yellowsub.gr/

Καλά ψώνια!
Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved