Πάσχα με τα καλύτερα δώρα για τα παιδιά μας

Διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και όλοι αναρωτιόμαστε τι δώρο να πάρουμε στα παιδιά μας και στα βαφτιστήρια μας! Κάτι με χρώμα, κάτι fun, κάτι έξυπνο, κάτι που θα τους διεγείρει την δημιουργικότητα και θα τους βοηθήσει να εκφραστούν. Πφφφ! Κουράστηκα ήδη!

Δέσποινα Καμπούρη
Πάσχα με τα καλύτερα δώρα για τα παιδιά μας

Σας καταλαβαίνω απόλυτα. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα τις γιορτές, ειδικά τα τελευταία χρόνια που τα βαφτιστήρια μου έχουν μπει στην προεφηβεία και θέλουν πιο ψαγμένα δώρα από… ένα ζευγάρι λουστρινένια γοβάκια ή σετ ζωγραφικής με τα αγαπημένα τους καρτούν!

Κάθε χρόνο η ίδια αγωνία: Τι να πάρω στα βαφτιστήρια μου για να ενθουσιαστούν και να διασκεδάσουν με το δώρο τους;
Πίστευα ότι αργά ή γρήγορα θα έβρισκα λύση με κάποιον τρόπο, αλλά ότι θα την έβρισκα μέσα από τις απίστευτες προσφορές της ΑΒ Βασιλόπουλος, δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής!

Λοιπόν! Μαμάδες και νονές, μπαμπάδες και νονοί ακούστε με προσεκτικά! Για εσάς δουλεύω!

Ξέρετε τι κάνει τα παιδιά όλων των ηλικιών χαρούμενα; Τα έξυπνα gadgets! Οτιδήποτε έχει να κάνει με μουσική και τεχνολογία! Γιατί τεχνολογία και διασκέδαση πάνε πακέτο!

Να λοιπόν που φέτος το Πάσχα, τη λύση δίνει ο ΑΒ Βασιλόπουλος, αφού με τα κουπόνια που συγκεντρώνεις από τις αγορές σου μπορείς να αποκτήσεις έως και 65% φθηνότερα, τα πολύχρωμα, μοντέρνα gadgets Celly και αξεσουάρ Pantone. Ένα πολύ ωραίο δώρο για τα παιδιά σας, για τους φίλους σας, για όλη την οικογένειά σας και φυσικά για τα βαφτιστήρια σας.

despoina kampouri 2

Με μία πραγματικά μεγάλη σειρά προϊόντων από ηχείο Bluetooth, ροζ και μπλε ακουστικά, παιδική φωτογραφική μηχανή, ασύρματο ηχείο με μικρόφωνο, ενσύρματα και ασύρματα ακουστικά και fitness tracker, όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

despoina kampouri 3

Εγώ έχω φάει κόλλημα με το ροζ παιδικό ασύρματο ηχείο με μικρόφωνο το οποίο μπορεί να γίνει παιχνίδι για όλη την οικογένεια! Κάντε εικόνα τους τέσσερίς μας στο σαλόνι και τη Χριστίνα να κάνει την δική της performance ερμηνεύοντας το αγαπημένο της τραγούδι!

despoina kampouri 4

Σκεφτείτε μας έναν έναν να τραγουδάμε και στο τέλος όλοι να δίνουν τη βαθμολογία τους για να αναδειχτεί ο νικητής της δοκιμασίας! Ε ναι! Εγώ γελάω μόνο με τη σκέψη! Φανταστείτε το να γίνεται στην πραγματικότητα! Ανυπομονώ! Και όλα αυτά μπορούν να συμβούν κάνοντας τα ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι, όπου θα μαζέψουμε κουπόνια και θα πάρουμε και τα φοβερά δώρα τεχνολογίας έως και 65% φθηνότερα από την αρχική τους τιμή! Και φυσικά τα βρίσκουμε σε σχεδόν όλα τα καταστήματα ΑΒ στην Ελλάδα μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων. Φοβερό;

Και ωραία η σειρά Celly, θα «φροντίσει» να δημιουργήσουμε όμορφες οικογενειακές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης.
Τώρα πάμε και στα …μεγαλύτερα παιδάκια που ψάχνουν κάτι όχι τόσο παιδικό. φωτογραφική μηχανή!

Η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει φροντίσει για όλους, με την υπερ ντιζαινάτη σειρά αξεσουάρ της Pantone. Φοβερά ενσύρματα και ασύρματα ακουστικά – πάντα χρήσιμα, πάντα απαραίτητα – , ρωτήστε με που έχω άλλα ακουστικά όταν κάνω γυμναστική, άλλα όταν οδηγώ, άλλα όταν μαγειρεύω…

Ένα κομψό ηχείο Bluetooth εύκολο στην μετακίνηση και στην χρήση αλλά και fitness tracker για τους λάτρεις της συνέπειας και της άθλησης ακόμη και πριν το παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι.

despoina kampouri 5

Λοιπόν συνοψίζω για να μην ξεχάσω κάτι:
Με το πρόγραμμα ανταμοιβής πιστότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος, κάνεις τις αγορές σου, μαζεύεις τα κουπόνια σου και παίρνεις μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σου (μικρούς & μεγάλους) σε προνομιακή τιμή.

Μη μου πείτε ότι δε σας βοήθησα!
Καλό Πάσχα

#ΑΒEaster #GiaOlaOsaNoiazesai #abvassilopoulos

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved