Αν η μικρή μου κόρη ήξερε να γράφει εκθέσεις…

Μαμά, μη νομίζεις ότι δεν βλέπω πού κρύβεις τα κουτιά που φέρνεις καμιά φορά στο σπίτι! Ειδικά όταν αυτά με αφορούν άμεσα! Πότε επιτέλους θα καταλάβεις ότι μπορεί να είμαι μικρούλα αλλά είμαι αρκετά έξυπνη για να αντιλαμβάνομαι τα πάντα;

Δέσποινα Καμπούρη
Αν η μικρή μου κόρη ήξερε να γράφει εκθέσεις…

Σήμερα λοιπόν που έλειπες στη δουλειά, ανακάλυψα την κρυψώνα και συγνώμη μαμά αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ ούτε να υποκριθώ ότι δεν ξέρω ότι μου ετοιμάσεις έκπληξη.

Βρήκα δυο κουτιά LEGO DOTS και τότε συνειδητοποίησα ότι η… «έκπληξη» δεν αφορούσε μόνο εμένα αλλά και την Έλενα! Ας πάει το παλιάμπελο. Με έχεις μάθει να μοιράζομαι τα πράγματα μου οπότε θα το ανεχτώ.

Μανούλα μου γλυκιά, είμαι πολύ χαρούμενη που με έναν μαγικό τρόπο πάντα ξέρεις τι μου αρέσει! Μόλις άνοιξα το κίτρινο κουτί με τα πολύχρωμα πλακίδια και τα υπέροχα μπρασελέ που μπορώ να τα στολίσω όπως θέλω! Καρδούλες, κεραυνοί, λουλούδια, μονόκεροι, φατσούλες! Μπορώ να ασχολούμαι με τις ώρες αλλάζοντας σχέδια και χρώματα και μετά να ταιριάζω τα βραχιολάκια μου με τα ρούχα μου.

Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό!

lego1

Επίσης μαμά δε θέλω να σε σοκάρω αλλά κάναμε μια ζαβολιά με την Έλενα! Ανοίξαμε και το κουτί με τα LEGO DOTS και φτιάξαμε τη μολυβοθήκη κάκτο. Μην ανησυχείς! Τη φτιάξαμε τέλεια! Μπορεί να μας έσπασε το δεξί κλαδάκι του κάκτου αλλά κατά τ’ άλλα κάνει τέλεια τη δουλειά του! Έχουμε ήδη βάλει τα μολύβια μας μέσα.

Συμφωνήσαμε με την Έλενα να τη μοιραζόμαστε. Όταν θα την έχει εκείνη στο γραφείο της θα αλλάζει την πρόσοψη και θα βάζει τα δικά της πλακίδια. Όταν θα την έχω εγώ στο γραφείο μου θα βάζω τα δικά μου!

Σωστές;;; Ε; Ε;

lego3

Μαμά πριν κλείσω, θέλω να σου πω ότι αν ανοίξεις την παπουτσοθήκη μου μη τρομάξεις με αυτό που θα δεις! Έχω κρύψει το δεύτερο κουτί με τα LEGO DOTS για να μη προλάβει και τα ανοίξει η Έλενα χωρίς εμένα! Αχ Θεέ μου. Αυτή είναι η μοίρα των μικρότερων αδερφών… αλλά εγώ δε θα το αφήσω να περάσει έτσι! Θα πάρω το… παιχνίδι στα χέρια μου! Είμαι αποφασισμένη μαμά! Τα LEGO DOTS είναι και για τις δύο μας! Πάει και τελείωσε!

Αυτά είχα να σου πω μανούλα μου γλυκιά και ελπίζω να μη μου κρατήσεις κακία. Πιστεύω με καταλαβαίνεις! Είμαι παιδί σου άλλωστε και με ξέρεις καλύτερα από τον καθένα!

Συνέχισε να μας παίρνεις τόσο όμορφα και δημιουργικά δώρα!

Σ’ αγαπώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved