Tα πρώτα γενέθλια της Μάργκω Πατίτσα! Αποκλειστικά στο mothersblog.gr

Στις 24 Οκτωβρίου έκλεισε τον πρώτο χρόνο της ζωής της η πανέμορφη κόρη της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα, Μάργκω!

Σαν χθες μου φαίνεται, η μέρα που η Μαριέττα γέννησε το πρώτο της παιδάκι! Θυμάμαι είχαμε μαζευτεί στο σπίτι διάφοροι φίλοι λίγες μέρες πριν έρθει η μεγάλη ώρα και βάζαμε στοιχήματα για την ημερομηνία του τοκετού!

Τελικά, ένα πρωινό Τετάρτης, η γαλανομάτα Μάργκω έκανε την μεγάλη έξοδο σκορπίζοντας χαρά σε όλη της την οικογένεια! Μάλιστα δεν είχε ταλαιπωρήσει καθόλου τη μαμά της που έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ!

Τη μέρα των γενεθλίων της, η μικρούλα την πέρασε με τους γονείς της στη Νέα Υόρκη, όμως η γιαγιά Αγλαΐα (μητέρα της Μαριέττας) είχε ετοιμάσει τα πάντα για το πάρτι της εγγονής της στο σπίτι τους στην Ελλάδα λίγες μέρες μετά αφότου επέστρεψαν!

Έτσι, με συγγενείς, λίγους και εκλεκτούς φίλους, η Μαριέττα και ο Λέων γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της μικρής τους, η οποία με τη βοήθεια της μαμάς της έσβησε το πρώτο της κεράκι! Μάλιστα η Μάργκω, έκανε τα πρώτα της βήματα λίγο καιρό πριν τα γενέθλιά της!

Το θέμα του πάρτι, ήταν η αγαπημένη ηρωίδα της Μάργκω, η Μίνι!

Λέων και Μαριέττα, να σας ζήσει το μωράκι σας!

Tα πρώτα γενέθλια της Μάργκω Πατίτσα! Αποκλειστικά στο mothersblog.gr
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved