Despoina’s little stories: Έλενά μου χρόνια σου πολλά!

Παιδάκι μου…

Despoina’s little stories: Έλενά μου χρόνια σου πολλά!

Αχ και να ήξερες πόσο σε αγαπώ! Αχ και να ήξερες τι σημαίνεις για εμένα Λενιώ μου…

Αν είχες καταλάβει πόσο μεγάλα είναι όλα αυτά που έχω μέσα μου για εσένα θα τρόμαζες ψυχή μου.

Σ’ αγαπώ όχι γιατί είσαι το παιδί μου. Όχι γιατί σε γέννησα. Όχι γιατί οι μαμάδες πρέπει να αγαπούν τα παιδιά τους.

Σε αγαπώ γιατί είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος που εγώ δεν του δίδαξα τίποτα. Γιατί εσύ είσαι αυτό. Από μόνη σου ψυχή μου. Θα σε αγαπούσα ακόμη κι αν δεν ήσουν η κόρη μου.

Γι’ αυτό νιώθω τυχερή και ευλογημένη που τυχαίνει να είσαι παιδί μου. Ο Θεός ήταν τόσο γενναιόδωρος μαζί μου όταν σε έστειλε στην αγκαλιά μου. Πώς να μη πιστεύω σε εκείνον όταν έχω στη ζωή μου ένα τέτοιο θαύμα;

elena tarasiadi giorti 2

Σ’ αγαπώ με τις αναποδιές σου, με τις παραξενιές σου, με τα νεύρα σου, σ’ αγαπώ ακόμη κι όταν μαλώνουμε ή όταν διαφωνούμε.

Γιατί στο τέλος της ημέρας είσαι ο πιο δίκαιος και καλόψυχος άνθρωπος που ξέρω. Γιατί ζητάς ταπεινά συγνώμη όταν αδικείς ή στενοχωρείς κάποιον, γιατί μέσα από τα μάτια σου βλέπω την καλοσύνη σου και τη φιλευσπλαχνία σου, γιατί παρότι είσαι ένα μικρό κοριτσάκι, έχεις μία τεράστια φωνή για όσους χρειάζονται υποστήριξη και αγκαλιά.

Γιατί πάντα κάνεις πίσω για να είναι οι άλλοι χαρούμενοι (αυτό πρέπει να το δουλέψουμε λίγο, δε συμφωνείς; Στη ζωή θα συναντήσεις και ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να ρουφήξουν ό,τι έχεις μέσα στη ψυχή σου κι αυτούς με τη δική μου βοήθεια θα πρέπει να μάθεις να τους αναγνωρίζεις και να τους κρατάς πάντα μακριά σου!).

elena tarasiadi giorti

Μην αλλοιωθείς ποτέ μωρό μου. Μη πάψεις ποτέ να έχεις αγνή ψυχή, καλές προθέσεις… Μη πάψεις ποτέ να πηγαίνεις στο φως. Μη σταματήσεις ποτέ να βλέπεις το καλό στους ανθρώπους. Δεν είναι όλοι σκάρτοι. Υπάρχουν κι άλλοι σαν εσένα. Ίσως να πληγωθείς πολύ μέχρι να το καταλάβεις, ίσως να πονέσεις πολύ μέχρι να τους βρεις, αλλά εσύ δεν πρέπει να αλλάξεις για κανέναν. Θα με θυμηθείς μια μέρα!

Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου, βουβός παρατηρητής όταν πρέπει, και ισχυρός προστάτης όταν χρειάζεται. Το σίγουρο είναι ότι δε θα είσαι ποτέ μόνη.
Γιατί η ψυχή μου είναι η ψυχή σου και η ψυχή σου είναι η ψυχή μου.

Σε λατρεύω μέχρι το άπειρο…

Να χαίρεστε τις Ελενίτσες σας και τους Κωνσταντίνους σας!

Όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι γερά! Μόνο αυτό θέλω!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στην άλλη μου αγάπη, στο Instagram, στο Facebook και στο Twitter!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved