Despoina’s little stories: «Το βίντεο του φυσιολογικού τοκετού στην μπανιέρα που με συγκλόνισε!»

Αν θα μου ζητούσαν να ξεχωρίσω τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια που εργάζομαι στα Media, δε θα σκεφτόμουν πολύ για να απαντήσω.

Despoina’s little stories: «Το βίντεο του φυσιολογικού τοκετού στην μπανιέρα που με συγκλόνισε!»

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό, είναι η εμπειρία που αποκόμισα από τη γέννηση ενός παιδιού μπροστά στα μάτια μου και συγκεκριμένα στη μπανιέρα του σπιτιού των γονιών του.

Αυτή τη μοναδική εμπειρία που βίωσα, την χρωστάω στη Δήμητρα και στον Γιάννη. Δύο νέοι γονείς, που δέχτηκαν να βρίσκομαι κοντά τους καταγράφοντας με την κάμερα του κινητού μου όλη την διαδικασία του τοκετού.

Μέχρι σήμερα, όσο κι αν έψαχνε κάποιος χρήστης του internet να δει μία τέτοια γέννα στην Ελλάδα, θα απογοητευόταν καθώς ο τοκετός στο σπίτι και δη μπροστά από κάμερα, θεωρείται ταμπού λες και δεν πρόκειται για κάτι τελείως φυσιολογικό.

Σήμερα, μέσα από το Mothersblog.gr, έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω για πρώτη φορά, έναν φυσιολογικό τοκετό στη μπανιέρα του σπιτιού των ευτυχισμένων γονέων. Όλο το υλικό που θα δείτε τραβήχτηκε από την κάμερα του κινητού μου τηλεφώνου.

Δήμητρα και Γιάννη, σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Να σας ζήσει το μωράκι σας και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Καλή σας ημέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved