Σχεδιασμός, ασφάλεια, ποιότητα και λειτουργικότητα: Το τετράπτυχο για κάθε γονιό

Σχεδιασμός, ασφάλεια, ποιότητα και λειτουργικότητα: Το τετράπτυχο για κάθε γονιό

Τα πιο συχνά κλισέ που ακούγαμε με τον άντρα μου από… πάσα κατεύθυνση λίγο πριν γίνουμε γονείς, ήταν το πόσο ολοκληρωτικά επρόκειτο να αλλάξει η ζωή μας.

Σχεδιασμός, ασφάλεια, ποιότητα και λειτουργικότητα: Το τετράπτυχο για κάθε γονιό

«Ξεχάστε όσα ξέρετε, όλα όσα συνηθίζατε να κάνετε και να απολαμβάνετε πρέπει να τα αφήσετε πίσω σας, η ζωή σας αλλάζει εξολοκλήρου, θα είστε εντελώς διαφορετικοί από τη στιγμή που το παιδί σας θα έρθει στη ζωή, θα ξεχάσετε και το στυλ και την κομψότητα, αφού άλλα πράγματα θα έχουν προτεραιότητα». Φυσικά και πίσω από όλα αυτά τα… σοφά λόγια υπάρχει συσσωρευμένη εμπειρία, όμως στα αυτιά μας ακούγονταν σαν να ήμασταν υποχρεωμένοι να αλλάξουμε προσωπικότητες και χαρακτήρες, να αλλάξουμε ο καθένας θεμελιώδη στοιχεία του εαυτού μας. Όχι, τέτοιου είδους υποχωρήσεις, δεν ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε. Είμαστε ενήλικες, ώριμοι ενήλικες, γνωρίζουμε πολύ καλά τι μας αρέσει και τι όχι, τι θέλουμε και τι δεν θέλουμε και το παιδί μας ερχόταν για να ολοκληρώσει την οικογένεια και τις προσωπικότητές μας, όχι για να τις αλλάξει.

Έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μας όλα αυτά ως προειδοποιήσεις περισσότερο, ώστε να μην χάσουμε τους εαυτούς μας στην πορεία, ξεκινήσαμε τη διαδικασία της πρακτικής προετοιμασίας για τον ερχομό του μωρού. Το παιδικό δωμάτιο, το καρότσι, το καθισματάκι για το αυτοκίνητο, η «προίκα» του μωρού, όπως μας έμαθαν τα καταστήματα βρεφικών προϊόντων να ονομάζουμε τα πρώτα του ρουχαλάκια, ήταν όλα καινούρια για εμάς και γρήγορα παρασυρθήκαμε σε έναν ευχάριστο ανεμοστρόβιλο ευτυχίας που ξεκινούσε από χρωματολόγια υποαλλεργικών βαφών για το δωμάτιο και έφτανε στα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας για τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτων.

Σύντομα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνουμε για να προχωρήσουμε στις σωστές επιλογές βάσει των προσωπικών μας «πιστεύω», είναι να βρούμε αυτό που ταιριάζει σε εμάς, θέτοντας αυστηρά και συγκεκριμένα κριτήρια. Ο σχεδιασμός, η ασφάλεια, η λειτουργικότητα των προϊόντων και συνεπώς η ποιότητά τους ήταν για εμάς οι αδιαπραγμάτευτοι παράγοντες που έπρεπε να ικανοποιούνται πλήρως, προτού προβούμε στην κάθε μας επιλογή.

cybex karotsi

Αφού τέθηκε η ιεράρχηση των κριτηρίων μας, το επόμενο βήμα ήταν πολύ πιο απλό: Η CYBEX είναι η εταιρία που ανταποκρίνεται πλήρως σε όσα ζητάμε και τα προϊόντα της μας έκαναν σύντομα… «τους πιο ευτυχισμένους μελλοντικούς γονείς στον κόσμο»! Στην καρδιά των προϊόντων CYBEX βρίσκεται η «Αρχή Καινοτομίας D.S.F.», που σημαίνει πως η φιλοσοφία της βασίζεται στον κανόνα «Design – Safety – Functionality», δηλαδή «Σχεδιασμός – Ασφάλεια – Λειτουργικότητα», δηλαδή αξεπέραστη ποιότητα. Άμεσα συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να βρούμε όλα τα προϊόντα που χρειαζόμασταν για τις βόλτες και τις μετακινήσεις του παιδιού μας, χωρίς να «θυσιάσουμε» κανένα από τα βασικά μας κριτήρια. Έχουμε δηλαδή καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου που εγγυώνται την ασφάλεια του μωρού μας, αξιοποιώντας πρωτοπόρες τεχνολογίες ώστε να γίνονται απόλυτα λειτουργικά, δίνοντας πάντοτε έμφαση στο σχεδιασμό, στο στυλ, στην κομψότητα. Ανώτατη ασφάλεια, πρακτικότητα και καινοτόμα τεχνολογία στην υπηρεσία μας, ώστε – ουσιαστικά – να μην αλλάξει τίποτα από τις αγαπημένες μας συνήθειες, τις εξόδους μας, τα ταξίδια μας, τις βόλτες μας.

Ασφάλεια, design και αμέτρητες επιλογές!

Η επαφή μας με την CYBEX ήρθε αναζητώντας το πρώτο κάθισμα αυτοκινήτου για το μωρό μας, όταν και διαπιστώσαμε πως η ασφάλεια στο αυτοκίνητο είναι συνυφασμένη με την CYBEX. Η επιλογή μας - που ήταν ούτως ή άλλως «μονόδρομος» - ενισχύθηκε από το γεγονός πως η εταιρεία αυτή έχει λάβει περισσότερα από 350 βραβεία διεθνώς για την ασφάλεια και το design των προϊόντων της. Τρεις σειρές προϊόντων, Platimun, Gold και Silver για να επιλέξουμε εκείνα που μας ταιριάζουν ανάλογα με τις ανάγκες μας, την αισθητική και φυσικά το budget που θέλαμε να διαθέσουμε. Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται περίπλοκα, όμως για εμάς δεν ήταν καθόλου, από τη στιγμή που επιλέξαμε να μπούμε στον κόσμο της CYBEX, που σέβεται το παιδί, χωρίς να παραγκωνίζει τις ανάγκες των γονιών.

cybex karotsi 2

Από την μεγάλη γκάμα σε καθίσματα αυτοκινήτου, επιλέξαμε το βρεφικό κάθισμα της σειράς Platinum Cloud Z i-Size, που διαθέτει σύστημα ISOFIX και i-Size, το πιο σύγχρονο σύστημα ασφαλείας για αυτοκίνητο δηλαδή, ενώ είναι αναδειχθηκε «best in class» στα ADAC τεστ 2019 συγκεντρώνοντας βαθμολογία 1.7. Δεδομένου ότι στα κεντρικά της γραφεία, στο Bayreuth της Γερμανίας, η CYBEX διαθέτει και crash test facilities, δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι η CYBEX αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια και την άνεση στα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου. Φυσικά και στον τομέα αυτό δεν παραμελεί όσα χρειάζονται οι γονείς, αφού εκτός από το design, τα χρώματα και τα extra αξεσουάρ του καθίσματος, δίνει έμφαση στη λειτουργικότητά του. Το Cloud Z i-Size μεταφέρεται εύκολα, είναι ελαφρύ, τοποθετείται στους σκελετούς των καροτσιών ενώ διατίθεται και με το «έξυπνο» gadget Sensorsafe, τη νέα τεχνολογία για γονείς που σώζει ζωές, καθώς μπορεί να ειδοποιεί όταν υπάρχει ανάγκη ή κίνδυνος για το μωρό. Το γεγονός ότι το προϊόν αυτό, η επιτομή της ασφάλειας στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, είναι βραβευμένο και με το Red Dot Design Award, αποδεικνύει πως η CYBEX έχει τα πιο διαχρονικά και κομψά προϊόντα.

CYB 20 y090 EU ATGL lieflatcanopyopen CloudZiSize screen HD

Το επόμενο βήμα ήταν η σωστή επιλογή καροτσιού, όπου πραγματικά… δόθηκε «μάχη» μεταξύ του Balios S Lux ττης σειράς Gold που αποτελεί Σύστημα Μεταφοράς CYBEX 4 σε 1 και μπορεί να φιλοξενήσει το βασικό κάθισμα του καροτσιού, το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου, το Cot S ή το αναπαυτικό Cocoon S, διπλώνει με το ένα χέρι και είναι κατάλληλο από τη γέννηση. Από τα αξεσουάρ του ξεχωρίσα το kids board κατάλληλο για τα μεγαλύτερα παιδιά που προσαρμόζεται εύκολο στο frame του καροτσιού.

cybex karotsi 3

Μεγάλος «αντίπαλος» το Priam της σειράς Platinum, που μας δίνει την επιλογή να συνδυάσουμε εμείς το frame που μας αρέσει-ανάμεσα σε 4 επιλογές με μια μεγάλη γκάμα από καθίσματα, σε διάφορα χρώματα αλλά και με τις ντιζαϊνάτες συλλογές Fashion ανάμεσά τους αυτή του γνωστού σχεδιαστή Jeremy Scott ή η αγαπημένη σειρά Love του μοντέλου Karolina Kurkova. Συνδυαστε το με τα αξεσουάρ της επιλογής σας όπως τα ski για τις εκδρομές σας στο βουνό, ενώ χάρη στη λειτουργία των δύο τροχών που διαθέτει μετακινείται πανεύκολα πάνω στην άμμο ή σε σκάλες.

0L3A3982 copy screen HD

Αυτό που πραγματικά απογείωσε τη σχέση μας ως οικογένεια πια με τη CYBEX ήταν η βραβευμένη LEMO Chair, μια διαχρονική λύση «4 σε 1», που είναι ιδανική τόσο για ένα νεογέννητο, όσο και για έναν ενήλικα. Ένα ντιζαϊνάτο προϊόν που θέλαμε να έχουμε στο σπίτι μας, μια βιώσιμη επιλογή που μεγαλώνει μαζί με το παιδί μας. Είναι μια εργονομική καρέκλα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του παιδιού καθώς μεγαλώνει, διαθέτει έξυπνη λειτουργία ρύθμισης με το ένα χέρι κι έτσι μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 4 θέσεις βάθους, αλλά και να προσαρμόσουμε το ύψος της, με αποτέλεσμα να μπορούμε να την χρησιμοποιούμε σε όλους τους χώρους του σπιτιού! Με το Ρηλάξ CYBEX LEMO έχουμε μαζί μας το μωρό από την πρώτη μέρα, ενώ όσο μεγαλώνει η LEMO Chair του θα «μεγαλώνει μαζί του»!

CYBEX KAREKLA 

10 CB GL DE 18 Highchiar pg Baby 057 screen HD

H φράση «Safety Meats Elegance» χαρακτηρίζει τα προϊόντα της σειράς Platinum και δεν θα μπορούσε τίποτα να μιλήσει πιο άμεσα σε εμάς, που είμαστε οι «tomorrow’s people», όπως υπογράφει η CYBEX, οι σύγχρονοι, απαιτητικοί, «ψαγμένοι» μελλοντικοί γονείς, που ξέρουμε τι θέλουμε και δεν διστάζουμε να το απαιτήσουμε. Γινόμαστε γονείς, διατηρώντας τους ρυθμούς και τον τρόπο ζωής που έχουμε επιλέξει γιατί έχουμε μαζί μας όλα τα κατάλληλα εφόδια για να το κάνουμε!

24.49 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ADIDAS ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ - ΓΚΡΙ
41.29 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ASICS ΓΙΑ ΑΓΟΡΙΑ - ΜΑΥΡΟ
42.00 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Βusquets Σχολική Τσάντα Route 66'
38.40 €
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Βusquets Σχολική Τσάντα οβαλ 'Μαργαρίτα'
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Δέκα πράγματα που θέλουν τα παιδιά να κάνουν οι γονείς τους

Δέκα πράγματα που θέλουν τα παιδιά να κάνουν οι γονείς τους

Τι νομίζετε ότι έχει μεγαλύτερη σημασία για τα παιδιά σας;
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Τι είδους παιχνίδια να διαλέξω για ένα νεογέννητο μωρό;

Τι είδους παιχνίδια να διαλέξω για ένα νεογέννητο μωρό;

Τον πρώτο μήνα της ζωής του το νεογέννητο έχει ήδη ένα σωρό πράγματα…
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Καισαρική τομή: «Το σημάδι της αγάπης» μέσα από φωτογραφίες μαμάδων

Καισαρική τομή: «Το σημάδι της αγάπης» μέσα από φωτογραφίες μαμάδων

«Το σημάδι της αγάπης», έτσι ονομάζουν οι μαμάδες στο Instagram, την τομή…
Διάβασε τη συνέχεια
ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ MOTHERSBLOG
Adopt-a-School: Πόσο υπέροχο θα ήταν τελικά αν κάθε σχολείο είχε τη δική του STEM βιβλιοθήκη;

Adopt-a-School: Πόσο υπέροχο θα ήταν τελικά αν κάθε σχολείο είχε τη δική του STEM βιβλιοθήκη;

Η φετινή επιστροφή στα θρανία αποτέλεσε αναμφίβολα μία πρόκληση, τόσο για εμάς…
Διάβασε τη συνέχεια
BEST OF NETWORK
Κλήρωση Τζόκερ (22/10/2020): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 1.500.000 ευρώ
Δώρο Χριστουγέννων: Τι ισχύει για όσους βγήκαν σε αναστολή - Πώς θα το λάβετε
«Εξοικονομώ - Αυτονομώ»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις - Πώς θα πάρετε έως και 80% επιδότηση (2)
Oruc Reis: Πόλεμος νεύρων από τους Τούρκους - Δείτε που βρίσκεται τώρα
Κορονοϊός: «Μολύνθηκε» όλη η Ελλάδα - Σε ποιες περιοχές βρέθηκαν τα 882 νέα κρούσματα
ΟΑΕΔ - Εποχικό Επίδομα: Πότε λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις - Πότε γίνονται οι πληρωμές
Oruc Reis: «Άγγιξε» ξανά το Καστελόριζο – Το έβαλαν στο... στόχαστρο φρεγάτες και ΟΥΚάδες
Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Νέα πληρωμή την Παρασκευή (23/10) για 6.555 δικαιούχους
Πρόταση μομφής κατά του Σταϊκούρα καταθέτει ο Αλέξης Τσίπρας
Χρυσή Αυγή: Συνελήφθη ο Γιώργος Ρουπακιάς - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr
Κορονοϊός - Νέα μέτρα: Σε αυτές τις περιοχές θα ισχύει η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας
Συντάξεις Νοεμβρίου 2020: Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
MOTHERTOOLS
novalac-logo
Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η εγκυμοσύνη σας ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Η ανάπτυξη του εμβρύου ανά εβδομάδα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Το μωρό σας μήνα με το μήνα

Υπολογισμός Σύλληψης & Ωορρηξίας

Εξετάσεις

Εξετάσεις

Θηλασμός

Θηλασμός

Μαιευτήριο

Μαιευτήριο

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Ημερομηνία Υπολογισμού Τοκετού

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Υπολογισμός Εβδομάδας Κύησης

Τα πάντα για τον Αυτισμό

©2012-2020 Mothersblog.gr - All rights reserved
Βάνα Μπάρμπα: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της, Φαίδρα