Αεροπορικό ταξίδι με ένα μωρό

Με μια μικρή προετοιμασία, ένα αεροπορικό ταξίδι με το μωρό σας μπορεί να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για όλη την οικογένεια. Αυτές οι συμβουλές για ένα ταξίδι με το μωρό θα εξασφαλίσουν ότι οι πρώτες εκδρομές σας θα είναι όσο περισσότερο ομαλές γίνεται.

Αεροπορικό ταξίδι με ένα μωρό

1. Ζητήστε βοήθεια. Αν ταξιδεύετε μόνες σας, ζητήστε οπωσδήποτε κάποια βοήθεια. Δεχτείτε την προσφορά του προσωπικού ή των συνταξιδιωτών σας να σας βοηθήσουν με το φόρτωμα του καροτσιού και των αποσκευών σας στο ντουλάπι πάνω από τα καθίσματα.

2. Παραμείνετε ήρεμη και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Έχετε πολλά να χειριστείτε – από το να περάσετε από το check-in και τον έλεγχο ασφαλείας μέχρι το να ηρεμήσετε το μωρό σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Όσο παραμένετε ψύχραιμη, τόσο θα παραμένει και το μωρό σας.

3. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε. Μπορεί να πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα για να μπορέσει το μωρό σας να ανταπεξέλθει σε αυτή την ταξιδιωτική εμπειρία. Προσπαθήστε να του τραγουδήσετε ένα καινούργιο τραγούδι ή βγάλτε ένα παιχνίδι με το οποίο έχει να παίξει πολύ καιρό.

4. Πακετάρετε προσεκτικά. Δεν είναι ποτέ λάθος το να πάρετε μαζί σας επιπλέον πάνες. Άλλα σημαντικά πράγματα περιλαμβάνουν ένα κάλυμμα-αλλαξιέρα για την αλλαγή της πάνας, μια κουβέρτα, αγαπημένα παιχνίδια, επιπλέον γάλα “φόρμουλα” ή μητρικό γάλα, πιπίλες, επιπλέον ρούχα, πλαστικές σακούλες για τις χρησιμοποιημένες πάνες και μωρομάντηλα. Έχετε κατά νου πως ό,τι συγκεντρώσετε στις αποσκευές σας, θα το κουβαλάτε κιόλας.

flying with a baby

5. Θηλάστε στο αεροπλάνο. Ενώ είναι πολύπλοκο να θηλάσετε σε τόσο στενό χώρο, το μωρό σας θα θέλει να φάει. Ο θηλασμός θα το βοηθήσει, επίσης, να ηρεμήσει σε περίπτωση που γκρινιάζει ή πονάνε τα αυτάκια του από την πίεση της καμπίνας.

6. Αλλάξτε πάνα πριν από την επιβίβαση. Η τουαλέτα των αεροπλάνων είναι πολύ μικρή. Μπορεί να είναι άβολο να αλλάξετε το μωρό σας ακόμη και σε πτυσσόμενο τραπέζι αλλαγής πάνας. Από την απογείωση ως την προσγείωση, το να κουμαντάρετε το μωρό σας στο αεροπλάνο δεν είναι τόσο τρομερό, αν υπάρχει σωστός σχεδιασμός και προετοιμασία. Καλό σας ταξίδι!

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κάνετε το ταξίδι σας άνετο για εσάς και το μωρό σας ώστε να το απολαύσει με ασφάλεια και την κατάλληλη προστασία που προσφέρετε τόσο εσείς όσο και οι πάνες-βρακάκι Pampers Pants.

Επιπλέον, όταν τα μωρά αρχίζουν να μπουσουλάνε, να παίζουν ή να γίνονται πιο δραστήρια, η αλλαγή πάνας γίνεται πρόκληση για τους γονείς. Για να τους υποστηρίξουν, τα Pampers κυκλοφόρησαν τις πάνες-βρακάκι Pampers Pants από το μέγεθος 3, κάνοντας την αλλαγή πάνας πολύ εύκολη, χωρίς να ενοχλείται το μωρό σας ενώ ανακαλύπτει τον κόσμο, και παρέχοντας έως και 12 ώρες στεγνότητας! Και για παν ενδεχόμενο θυμηθείτε να πάρετε μαζί σας και τις πάνες-μαγιό Pampers Splashers. Εφαρμόζουν σαν μαγιό και προστατεύουν σαν Pampers σε περίπτωση που το μωρό σας θελήσει να παίξει στο νερό.

Απολαύστε το καλοκαίρι και τις διακοπές σας με τις πάνες-βρακάκι Pampers Pants και τις πάνες-μαγιό Pampers Splashers!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved