Αυτό είναι το top 5 των πιο διάσημων μαμάδων-αθλητριών!

Το να είσαι επαγγελματίας αθλητής είναι μία πολύ απαιτητική δουλειά. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και πάντα σε φόρμα. Αλλά για φανταστείτε πώς είναι να είσαι επαγγελματίας αθλήτρια και μαμά;

Όταν μια γυναίκα αθλήτρια είναι έγκυος, μεταμορφώνεται όλο της το σώμα και αυτό καθιστά ακόμα πιο δύσκολο να επιστρέψει στις αθλητικές της δραστηριότητες. Κι όμως υπάρχουν μαμάδες αθλήτριες, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις υπόλοιπες!

Δείτε παρακάτω 5 διάσημες μητέρες αθλήτριες που καταφέρνουν και εξισορροπούν οικογένεια και αθλητική καριέρα.

Jennie Finch

Είναι η πιο γνωστή παίκτρια σόφτμπολ στην Αμερική. Λίγο το ταλέντο της, λίγο η ομορφιά της,η Φιντς ήταν το πρόσωπο του σοφτμπολ στην Αμερική. Το 2004, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βοήθησε την ομάδα της να πάρει το χρυσό μετάλλιο.

Τον Μάιο του 2006 γέννησε ένα αγοράκι, τον Έις.Έπειτα από τη γέννηση του μωρού της, συνέχισε δυναμικά την αθλητική της δραστηριότητα, νικώντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2006.

Μπορείτε να την ακολουθήσετε στο μπλογκ της, jenniefinch27.blogspot.gr, όπου γράφει για τα αγαπημένα της πράγματα, το σοφτμπολ και τον μικρό Έις.

Kim Clijsters

Η αθλήτρια του τένις, παράτησε τη καριέρα της. Αντιμετώπισε τον θάνατο του πατέρα της, παντρεύτηκε με τον μπασκετμπολίστα Μπράιαν Λίντς και γέννησε τον Φεβρουάριο του 2008 τη κόρη τους, Τζέιντα Έλι.

Αλλά αργότερα επέστρεψε στο τένις, νίκησε την Σερένα Γουίλιαμς στους ημιτελικούς και όδεψε κατευθείαν στον τελικό. Άλλαξε το ωράριο ύπνου της κόρης της ώστε να μπορέσει να μείνει ξύπνια και να δει τελικά τη μαμά της να νικάει το πρωτάθλημα.

Candace Parker

Πριν μπει στο γυναικείο NBA, ήταν μια από τις διάσημες αθλήτριες αφού οδήγησε την ομάδα της, στο Τενεσί, σε δυο πρωταθλήματα.

Το 2008 μπήκε στα Drafts του γυναικείου NBA διαλέχτηκε πρώτη από τους Los Angeles Sparks.Τον Νοέμβριο του 2008, παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Σέλντεν Γουίλιαμς, και έμεινε έγκυος. Τον Μαίο του 2009, γέννησε την κόρη τους, Λάιλα Νικόλ Γουίλιαμς ενώ εφτά εβδομάδες μετά ξεκίνησε να παίζει ξανά.

Christie Rampone

Μερικές φορές αναφέρεται ως «Η Πρώτη Κυρία των Μαμάδων Ποδοσφαιριστριών». Έχει παίξει σε τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες.

Απόκτησε το πρώτο της παιδί, την Ράιλι, τον Σεπτέμβριο του 2005 και 112 μόλις μέρες μετα, ξαναγύρισε στην ομάδα της για να παίξει ποδόσφαιρο. Το 2008 έγινε αρχηγός της εθνικής ομάδας και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Πεκίνο. Γενικώς διακρίνεται για τις ηγετικές της ικανότητες που την έκαναν να ξεχωρίσουν και να πάρουν πρωταθλήματα.

Τον Μάρτιο του 2010, απόκτησε τη δεύτερη κόρη της, Ρις.

Dara Torres

Από το 1984 μέχρι το 2000, η γνωστή κολυμβήτρια, συμμετείχε σε 4 Ολυμπιακούς Αγώνες όπου κέρδισε τέσσερα χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα. Έχει υπάρξει ρεπόρτερ σε πολλά αμερικάνικα κανάλια ενώ τώρα παρουσιάζει δική της εκπομπή.

Στην ηλικία των 39, γέννησε την κόρη της, Τέσα Γκρέις Τόρες Χόφμαν. Τρεις εβδομάδες μετά, επέστρεψε στους Εθνικούς Αγώνες, όπου έσπασε παγκόσμιο ρεκόρ. 14 μήνες μετά κέρδισε εθνικό τίτλο και ξεπέρασε το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ.

Το 2008 συμμετείχε ξανά στους Ολυμπιακούς αγώνες όπου κέρδισε άλλα τρία μετάλλια, ένα στο κάθε αγώνα που έπαιξε. Είναι εντυπωσιακό αφού είναι η πρώτη γυναίκα που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα της κολύμβησης, μετά την ηλικία των 40.

Αυτό είναι το top 5 των πιο διάσημων μαμάδων-αθλητριών!
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved