Ποια είναι η μπαλαρίνα της φωτογραφίας;

Σήμερα είναι πολύ επιτυχημένη σε ό,τι και κάνει και θεωρείται από τις πιο περιζήτητες προσωπικότητες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει μεγάλη και διάσημη οικογένεια και τελευταία έχει απασχολήσει τα lifestyle έντυπα –και όχι μόνο- λόγω του συζύγου της. Μήπως καταλάβατε για ποια πρόκειται;

Ποια είναι η μπαλαρίνα της φωτογραφίας;


Ο λόγος για την Κλόε Καρντάσιαν, η οποία μετά την αδελφή της Κιμ, είναι μία από τις πιο περιζήτητες reality προσωπικότητες.

Η Κλόε πρόσφατα μπήκε στο στόχαστρο των media, λόγω των δύσκολων στιγμών που περνάει ο σύζυγός της, άλλοτε αστέρι του NBA Λαμάρ Όντομ μετά τη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Από τον Αύγουστο που συνέβη το περιστατικό το ζευγάρι δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση ενώ δεν είναι και λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως οι δυο τους έχουν αποφασίσει να χωρίσουν, χωρίς βέβαια αυτή η πληροφορία να έχει επιβεβαιωθεί.

Κατά τα άλλα, η Κλόε Καρντάσιαν ζει μία ζωή μέσα στα φώτα της δημοσιότητας και δείχνει να το απολαμβάνει, παρ' όλο που τα φλας και οι κάμερες την ακολουθούν παντού στην καθημερινότητά της. Δείτε φωτογραφίες με αγαπημένα της πρόσωπα...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved