Η συγκινητική έκπληξη ενός ετοιμοθάνατου πατέρα στις δύο κόρες του!

Μερικές φορές, συμβαίνουν πράγματα στη ζωή που αποδεικνύουν το μεγαλείο του ανθρώπινου πνεύματος. Η ιστορία που θα διαβάσετε είναι ένα από αυτά τα συμβάντα. Και σας προειδοποιούμε ότι το πιθανότερο είναι πως θα συγκινηθείτε...

Η συγκινητική έκπληξη ενός ετοιμοθάνατου πατέρα στις δύο κόρες του!

Στο σάιτ fotolantropy φιλοξενούνται τέτοιες ιστορίες μέσα από βίντεο ή φωτογραφίες. Όπως αυτή του 62χρονου Φρεντ Έβανς ο οποίος ανάρρωνε από τη μεταμόσχευση πνευμόνων όταν οι γιατροί διαπίστωσαν μεταστατικό μελάνωμα. Εξαιτίας των φαρμάκων που έπαιρνε ο Φρεντ για να μην αποβάλλει τα μοσχεύματα, δεν μπορούσε να κάνει χημειοθεραπεία για να θεραπευτεί από τον καρκίνο.

Οι γιατροί λοιπόν του έδωσαν μόλις λίγους μήνες ζωής για να ζήσει. Ο Φρεντ και η σύζυγός του Κάρλα έχουν τέσσερα παιδιά. Τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Οι δύο από τις κόρες τους, η Γκρέισι και η Κέτι, δεν έχουν παντρευτεί. Όμως ο Φρεντ ήταν αποφασισμένος να κάνει πράξη το όνειρο των κοριτσιών του, να τις συνοδεύσει δηλαδή μέχρι το ιερό για να ενώσουν τις ζωές τους με τον αγαπημένο τους. Έτσι η μεγαλύτερη κόρη του Μάρθα και η σύζυγός του βοήθησαν τον Φρεντ να σχεδιάσει μία σπέσιαλ ημέρα για τις άλλες δύο κόρες του.

Είπαν λοιπόν στην Γκρέισι και την Κέιτ ότι ο πατέρας τους είχε μία έκπληξη για εκείνες και είχαν διαφορετικό ραντεβού η κάθε μία στην ίδια εκκλησία.

Όταν έφτασαν, είδαν τον πατέρα τους να φοράει κουστούμι και να τους δίνει από ένα μπουκέτο λουλούδια. Ήθελε να τους δώσει την ευχή του για τον γάμο τους και να τις συνοδεύσει στο ιερό.

Οι δύο κοπέλες συγκινήθηκαν πάρα πολύ όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω. Κάθε μία τους περπάτησε κρατώντας αγκαζέ τον πατέρα της, όπως θα συνέβαινε και την πραγματική μέρα του γάμου τους.

Οι εκπλήξεις του Φρεντ δεν σταμάτησαν εκεί. Αφότου αποκάλυψε την έκπληξή του στα δύο κορίτσια του, ανακοίνωσε πως ήθελε να ανανεώσει τους όρκους του με τη γυναίκα του Κάρλα. Της έδωσε και εκείνης ένα μπουκέτο λουλούδια και πράγματι ανανέωσαν τους όρκους που είχαν κάνει για τον γάμο τους.

Ο Φρεντ έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιουλίου βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved