Η έγκυος Σαρλότ Κασιράγκι ποζάρει για τον οίκο Gucci! (βίντεο)

Μπορεί να ετοιμάζεται να αποκτήσει το πρώτο της μωρό, όμως λίγο πριν είπε να ποζάρει και για τον αγαπημένο της οίκο μόδας, Gucci.

Η έγκυος Σαρλότ Κασιράγκι ποζάρει για τον οίκο Gucci! (βίντεο)

Η εκθαμβωτικά όμορφη Σαρλότ Κασιράγκι, όταν έγινε η φωτογράφηση ήταν ακόμα λίγων εβδομάδων και η εγκυμοσύνη της δεν φαινόταν.

Έτσι, έκανε το έργο του διάσημου φωτογράφου μόδας Μπρους Γουέμπερ πιο εύκολο, αν και ποτέ δεν συνάντησε ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί της αφού πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες παρουσίες παγκοσμίως.

Η κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό πόζαρε με αγαπημένα της άλογα –είναι γνωστό άλλωστε πως είναι πολύ πετυχημένη αμαζόνα σε αγωνιστικό επίπεδο παγκοσμίως- αλλά και με χαριτωμένους σκύλους.

Φορώντας δημιουργίες του οίκου, η Σαρλότ έλαμπε σε κάθε κλικ του φωτογράφου, αν και η πρωταγωνίστρια στη διαφημιστική καμπάνια ήταν η bamboo τσάντα Gucci.

Όσο για το φόντο, αυτό ήταν η άγρια φύση, η οποία κατάφερε να δώσει στη φωτογράφηση ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Πρόκειται για την τέταρτη σειρά της καμπάνιας με τίτλο Forever Now την οποία απογείωσε με την ανεπιτήδευτη ομορφιά της η μέλλουσα μανούλα.

Πάντως, στη ζωή της Σαρλότ Κασιράγκι έχουν αλλάξει πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό. Εκτός του ότι περιμένει σε λίγους μήνες να γίνει για πρώτη φορά μανούλα από τον καρπό του έρωτά της με τον Γάλλο ηθοποιό Γκαντ Ελμαλέχ, τελευταία ακούγεται έντονα πως το ζευγάρι θα παντρευτεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Δείτε τη νέα καμπάνια του οίκου με τη Σαρλότ τόσο στις φωτογραφίες όσο και στο βίντεο που ακολουθούν...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved